reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Cześć Dziewczyny!
Dziś udało mi się przepisać na USG połówkowe, nowy termin to jutro wieczorem :) (a miało być w przyszły wtorek). Trzymajcie pls kciuki aby dzidzia nie była wstydliwa a przede wszystkim aby wszystko było ok.
Już nie mogę doczekać się jutra...

reklama
Dzamena ja też robie te parówki w cieście,uwielbiamy je z M, na kolacje czy na jakieś imprezki je robie:-)

Gregorka trzymam kciukasy i daj szybko znać co i jak:-)

Mruczka najlepszego z okazji urodzinek :tak:, ja też w tym roku 29 kończę, ale dopiero w grudniu :happy2:.

Jedyneczka zapomniałaś o serniku przez ten kurczący się mózg :-p.

Anetah super, że dzidzi ok :tak:.

Ja się żegnam na dziś, życzę sobie obudzić się jutro zdrowa :-D.

Dzięki za kciukasy :)
Spadam już spać, jutro zapowiada się dzień pełen wrażeń.
Dobrej nocki Wam życzę!

dzamena dzięki za info odnośnie temperatury pieczenia, kiedyś na pewno skorzystam. a jakieś konkretne parówy polecasz???? ja wiem, że każde się nadadzą, ale niektóre są takie rozlazłe a niektóre takie bardziejsze
atabe no taki obiad to w ogóle zdrowy jak nie wiem, generalnie będę jadła taki obiad by dotrzymać towarzystwa koleżance a zadzwoniła z zapytaniem czy będę jadła to samo. W sumie sama zastanawiam się nad kupnem takiego parowaru bo jak będę karmić to by się przydał.
jedyneczka mi się wydaje że butla ok, zawsze w pogotowiu warto ją mieć
patipaula to ty smarkata jesteś dzisiaj, kuruj się
aneta-h no i fajnie, że masz dobre wieści. Ja tak się martwię, że będę musiała brać żelazo, wtedy już sobie nie poradzę z tymi zaparciami echhh
zuzanna normalnie zaimponowałaś mi postem od słodyczy. Wielki Post to rzeczywiście czas wyrzeczeń, a w ciąży szczególnie (zwłaszcza jak się ma chęć na słodkie)

A ja zjadłam kolację i trochę poskubałam brwi (trochę bo boli jak cholera). Generalnie to ostatnio czuję dzidzię wieczorkami więc radość jest. Poza tym nadal u mnie na tapecie glazura do łazienki, już mam dość

reklama
jedyneczka jak to gdzie sie szwendam?no wiesz salony mody i urody:tak:;-)
latam jak ta łajza po sklepach z meblami ,panelami ,płytkami i innym badziewiem no ale zaglądam tez do lumpka i kupiłam nawet pare dzieciowych łaszków wiec chyba ze mną troszkie lepiej
no ale za to u Ciebie to sie nic nie zmieniło tylko w głowie ci jedno seks seks iiiiiiiiiiiiiiseks,no ja nie wiem kobieto co sie z tobą dzieje:no::szok::-)
anetka no parówy super a na imprezke fajna sprawa bo szybciutko sie robi
tiffi ja ogólnie jem parówki tylko od jednego producenta ,ale bardzo dobre moim oczywiscie zdaniem są wieprzowe paczkowane z biedronki i własnie takie dzis robiłam

Ostatnia edycja:
Do góry