tweenie
Fanka BB :)
Porody w domu będą darmowe - Biznes w Onet.pl NFZ chce finansować porody w domu...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
- ale to faktycznie jest najskuteczniejsza polityka, im wiecej sie tym M uzalamy nad soba i pokazujemy niedociagniecia, bo chcemy wspolczucia tym bardziej oni sa swiadomi!ja mojemu wmawiam, że nic nie przytyłam, że tylko mam brzuch.
- e tam, slicznota jestes, przeciez widze!! Nic nie tyjesz i w ogole nie chce Cie spotkac w Warszawie by sobie nastroju nie psucMiluszka ja bedac w poprzedniej ciazy lecialam samolotem 11 razy, bylam w 7 miesiacu 8 dni w Grecji i smigalam autkiem po Wawie (za fajera) do dnia porodu... wogole nie odczuwalam ze bylam w ciazy i brzucha nie mialam prawie wcale...a teraz? chyba juz stara jestem bo duzo gorzej znosze ta ciaze nie wspominajac juz o wygladzie...
![]()

No to bardzo nie ciekawiewłaśnie się dowiedziałam, że koleżanka - też na lipiec ma termin - wylądowała w szpitalu wczoraj, bo jej nerki wysiadają![]()