reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

Ja po macierzyńskim tez musze wrócic do pracy ale jak narazie nie mysle o zadnej niani predzej juz bym wolala dac malucha do złobka. A z kim rodzicie? Bo ja z mezem sam sie zaoferował ze chce byc przy narodzinach.

reklama
Tweenie ja moją Fasolkę zawsze czuję pod pępkiem!Czasami na bokach przepływa, ale najczęściej odbija mi się od pęcherza lub wątroby:-)
Kasik miałaś odpoczywać!A póki co dużo zdrowia dla Babci!
Emih ja Ci tak na wyrost życzę siły i zdrówka w tym tygodniu i oszczędzaj się kochana:tak:

Ja lubię prasować akurat, czasem coś ugotować, a mój M nie lubi kanapek. Niestety koleżanki pracują, albo mają swoje nieciążowe zajęcia...Ja nie lubię chodzić sama na spacery i tyję sobie w domu na kanapie:crazy:

tweenie - z tymi forumowymi dzieciami do opieki to wcale nie jest glupi pomysl, zobacz jak zlobek panstwowy kosztuje 600 zl, jakbys tak od glowy po 600 wziela miesiecznie :)
a z zadupiastym tarcho to wiesz ze zartuje, ja sie przeciez na bialolece bede budowac i 10 lat tam mieszkalam, ja w koncu tramwaj zrobia, most polnocny wybuduja odremontuja modlinska i trase torunska to da sie zyc :) wisle masz i lasy niedaleko, takze miejscowka jest ladna!!
a z tym zlobiem - to az takie kryteria trzeba spelniac?? oboje rodzicow musza byc zameldowanie w wawie? zaswiadczenie o tym ze umowy nie przedluza?? jojkus!

ja pewnie jakos w tygodniu bede jechac na zakupy, ale przyszlym, bede krzyczec na forum :)

donia - lubie bydgoszcz i kujawsko-pomorskie, mam sentyment, duzo fajnych ludzi znam z tych okolic. A co studiujesz i czym sie zajmowala/pracowalas jesli moza spytac.

Ostatnia edycja:
donia mój M będzie tylko na początku, dalej idę sama... Nie wiem, które z nas miałoby większą traumę później:-D On by padł zaraz, ja bym się tylko denerwowała, że mi go zadepczą na tej podłodze, więc po co mi to? A poza tym, mogłoby to się dla niego poważnymi urazami fizycznymi skończyć - moja mama złamała przy porodzie lekarzowi rękę jak go ścisnęła przy skurczu :-D:-D:-D

witam:-)

pospałam dzisiaj do 11- dwanaście godzin:-) wszamię śnadanko i na zakupy-po ostatnim ataku paniki w związku z brakiem rzeczy do szpitala itp itd lecę kupić koszule do szpitala i może do sklepu po szpargały różniaste:-)

dzamena zdrówka i siły dla Ciebie w zmaganiach z wstrętnymi choróbskami!
Donia witaj!
miluszka mnie też boki bolą, jak za długo leżę na jednym, a jak za długo połażę, to kości i mięśnie 'okołopipowe' mnie naparzają:-)
Beatka gratki synka-bedziesz kolejną królową wśród chłopaków:-)
tweenie moja mała też musiała zmienić pozycję, bo kopie w 3 miejscach jednocześnie:-) a co do pogody, to jestem z Tobą-też zakupiłam jasne galoty, a okazji do włozenia brak póki co:-)
agatha najważniejsze, że branie całej tej apteki pomaga:-) a weekend miałaś pełen wrażeń:-)
Cynamonka to niezbyt fajnie, najlepsza chyba rozmowa szczera z mężem, bo szkoda czasu na ciche dni:-(
kasik zdrówka dla Babuni!!
tiffi poprawy nastroju:-)

Mruczka, Tiffi- dziękować, dziekować, jakoś dam radę :tak: Mam nadzieję :-p

Tiffi- jak tak piszesz o tych przejściach z wykańczaniem domu to jakoś przestaje mi się spieszyć, a co do M, no kurcze- też tak mam, Niby w pracy twardy itd ale jak coś w domu trzeba załatwić albo nie daj Boże z byłą to krew mnie zalewa :baffled: CZasem się złoszczę, czasem brak mi słów a ogólnie to mam coraz mniej siły na jego "niemoc" kiedy ja tu powinnam do góry brzuchem leżeć... Ach... Odbiję sobie!... Kiedyś.... :sorry2:

Cynamonka- łączę się z Tobą w bólu tych nierozumianych przez własnych M.. Ale Twój przesadził z tą akcją i wogóle jakie teksty- jesteście jednością czy nie?!

reklama
Do góry