sasanka1 ...a co napisałam bo ja chyba nie kojaze ,a moze chciałam do mruczki wysłac a wysłałam do ciebie
reklama
patipaula wszystkiego najlepszego dla dziewczynek!;-) no no hot dziesiątki
Uważaj na nie teraz:-)
Mruczka witam w gronie trzeciotrymestrówek(nowe słowo wymyślone przezemnie
)
Maruśka o kurde ale impreza!Takie rzeczy to tylko na filmach widziałam
Baw się dobrze!(a może być inaczej?);-)
ewa81r co?na wspólnej mamy oglądać?

Mruczka witam w gronie trzeciotrymestrówek(nowe słowo wymyślone przezemnie

Maruśka o kurde ale impreza!Takie rzeczy to tylko na filmach widziałam

ewa81r co?na wspólnej mamy oglądać?
M
madzik1980
Gość
Napisz Vanilka wiesz gdzie bo ja tez ciekawa
)
Ja się popakowalam,wykąpałam, naoliwiłam i leżę w łózku
Jutro jedziemy o 12 już wiec fajnie.
Magdzia a stawiam na dziewczynkę tak poprostu-a co byś wolała??
jedyneczka
Fan(ka)
louise to dobrze że siusiasz skutecznie
tez się nie mogę coś przeciągać, lekko się napręże i mnie ciągnie
agatha ja też ja też chce na taka imprezke
justaa kurcze, może się da je na nowo przykleić, może podłoże nie przeschło i trzeba poczekać?szkoda kaski na nowe, oby sie dało je odratować
W poniedziałek w uwadze o fotelikach będzie!!!pamiętajcie bo ja mam skleroze
atabe justaa mnie lekarz powiedział że masci dają ulgę i moga wzmocnić żyły ale nie zlikwidują nic a nic. Najlepiej wzmacna rutinoscorbin z 8 dziennie ale to nie dla nas na teraz kuracja. Więc tylko laser albo chirurg plastyczny potem, dziś ulotke znalazłam, 1 noga 400zł
dzamena fajna rzecz taki filtr ale znajac mnie i M zapapra się filtr to na wymiane będzie czekał rok
więc dla mnie dogodniej mineralna w dużych baniakach kupować, mam na mysli potem dla maluszka bo my to na mineralce gazowanej jedziemy
życzyłam Ci już zdrówka?bo tak wpadam co chwila na chwile i się gubie:-(
aisim moja też girki ma na dole i mnie kopie raz po jajniku raz po pęcherzu
a krzyże mnie nie bolą tylko kość ogonowa jak długo siedzę
M powiedział dziś że chodzę jak shrek
a schody to dla mnie mega wyzwanie
mruczka ale zmyła, też bym się wpieniła
tweenie a co stwierdził lekarz?szmery czy zmiany jakieś?ja dziś tez zakupiłam pierogi z serem i kluski z mięsem a do tego lody typu magnum ale tańsze z różych firm i tego kaktusa słynnego ale M akurat mnie wpienił więc ciepnełam loda i się poryczałam, jak mi foch przeszedł to z loda została kałuża
emih ja też tak lubię sprzatać przy vivie jak sama jestem, ostatnio M mówi że zlikwiduje muze i zapoda sobie sport bo niby żadko słucham, a skad on może wiedzieć jak go w domu nie ma cały dzień
he he to dała Kasia czadu
tiffi truskawki masz na obiad?co ty powiesz
jak taka dopłata to warto w te kolektory zainwestować, też bym skorzystała. My skorzystaliśmy z dopłaty do pieca na ekogroszek.
Przerwa, kompka mi zabierają

agatha ja też ja też chce na taka imprezke

justaa kurcze, może się da je na nowo przykleić, może podłoże nie przeschło i trzeba poczekać?szkoda kaski na nowe, oby sie dało je odratować

W poniedziałek w uwadze o fotelikach będzie!!!pamiętajcie bo ja mam skleroze

atabe justaa mnie lekarz powiedział że masci dają ulgę i moga wzmocnić żyły ale nie zlikwidują nic a nic. Najlepiej wzmacna rutinoscorbin z 8 dziennie ale to nie dla nas na teraz kuracja. Więc tylko laser albo chirurg plastyczny potem, dziś ulotke znalazłam, 1 noga 400zł

dzamena fajna rzecz taki filtr ale znajac mnie i M zapapra się filtr to na wymiane będzie czekał rok

aisim moja też girki ma na dole i mnie kopie raz po jajniku raz po pęcherzu

mruczka ale zmyła, też bym się wpieniła

tweenie a co stwierdził lekarz?szmery czy zmiany jakieś?ja dziś tez zakupiłam pierogi z serem i kluski z mięsem a do tego lody typu magnum ale tańsze z różych firm i tego kaktusa słynnego ale M akurat mnie wpienił więc ciepnełam loda i się poryczałam, jak mi foch przeszedł to z loda została kałuża

emih ja też tak lubię sprzatać przy vivie jak sama jestem, ostatnio M mówi że zlikwiduje muze i zapoda sobie sport bo niby żadko słucham, a skad on może wiedzieć jak go w domu nie ma cały dzień

tiffi truskawki masz na obiad?co ty powiesz

Przerwa, kompka mi zabierają

Napisz Vanilka wiesz gdzie bo ja tez ciekawa)
naoliwiłam.... zabrzmiało jakbyś co najmniej blaszana była ;-)
a co do lodów - zasmakowałam w tych z mcdonaldsa, z ciepłą polewą czekoladową.... pyyycha!
mam nadzieję, że imprezka będzie udana, chłopaki pokażą coś fajnego (!) wezmę aparat, może się uda coś cyknąć :-)
odnośnie dopłat unijnych - tiffi powinnaś złożyć wniosek o dofinansowanie na zakup truskawek! ;-)
Ostatnia edycja:
M
madzik1980
Gość
hihi ja się czuję jak blaszana-każdy ruch sprawia mi jakiś tam ból-jak nie krzyże, to brzuch , to noga 
Gregorka
Fanka BB :)
Witam Was wieczorową porą 
Maruśka - o wow, patrz tylko cobyś z tych jutrzejszych emocji nie urodziła
no ale może nie będzie aż tak ostro 
Madzik - miłego weekendu, wypocznij sobie!
) , bo u nas położna na szkole rodzenia to powiedziała, że ciuszki Maleństwa trzeba z dwóch stron prasować!!! Myślicie że to prawda? Bo jak na moje oko to chyba przesada... A jak robiły nasze doświadczone Mamy?
Maruśka - o wow, patrz tylko cobyś z tych jutrzejszych emocji nie urodziła
Madzik - miłego weekendu, wypocznij sobie!
Mruczka - kurde, też jestem przerażona tym prasowaniem (bo to przecież nie koszuleCzytałam,że ciuszki dziecięce trzeba prasować, bo bakterie wybijamy![]()
reklama