reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
patipaula wszystkiego najlepszego dla dziewczynek!;-) no no hot dziesiątki :laugh2:Uważaj na nie teraz:-)
Mruczka witam w gronie trzeciotrymestrówek(nowe słowo wymyślone przezemnie:-p)
Maruśka o kurde ale impreza!Takie rzeczy to tylko na filmach widziałam:-p Baw się dobrze!(a może być inaczej?);-)

ewa81r
co?na wspólnej mamy oglądać?

Napisz Vanilka wiesz gdzie bo ja tez ciekawa :))
Ja się popakowalam,wykąpałam, naoliwiłam i leżę w łózku
Jutro jedziemy o 12 już wiec fajnie.
Magdzia a stawiam na dziewczynkę tak poprostu-a co byś wolała??

louise to dobrze że siusiasz skutecznie:tak:tez się nie mogę coś przeciągać, lekko się napręże i mnie ciągnie:no:

agatha ja też ja też chce na taka imprezke:-p

justaa kurcze, może się da je na nowo przykleić, może podłoże nie przeschło i trzeba poczekać?szkoda kaski na nowe, oby sie dało je odratować:sorry2:

W poniedziałek w uwadze o fotelikach będzie!!!pamiętajcie bo ja mam skleroze:-p

atabe justaa mnie lekarz powiedział że masci dają ulgę i moga wzmocnić żyły ale nie zlikwidują nic a nic. Najlepiej wzmacna rutinoscorbin z 8 dziennie ale to nie dla nas na teraz kuracja. Więc tylko laser albo chirurg plastyczny potem, dziś ulotke znalazłam, 1 noga 400zł:baffled:

dzamena fajna rzecz taki filtr ale znajac mnie i M zapapra się filtr to na wymiane będzie czekał rok:-Dwięc dla mnie dogodniej mineralna w dużych baniakach kupować, mam na mysli potem dla maluszka bo my to na mineralce gazowanej jedziemy:tak:życzyłam Ci już zdrówka?bo tak wpadam co chwila na chwile i się gubie:-(

aisim moja też girki ma na dole i mnie kopie raz po jajniku raz po pęcherzu:-pa krzyże mnie nie bolą tylko kość ogonowa jak długo siedzę:baffled:M powiedział dziś że chodzę jak shrek:-pa schody to dla mnie mega wyzwanie:eek:

mruczka ale zmyła, też bym się wpieniła:crazy:

tweenie a co stwierdził lekarz?szmery czy zmiany jakieś?ja dziś tez zakupiłam pierogi z serem i kluski z mięsem a do tego lody typu magnum ale tańsze z różych firm i tego kaktusa słynnego ale M akurat mnie wpienił więc ciepnełam loda i się poryczałam, jak mi foch przeszedł to z loda została kałuża:-D

emih ja też tak lubię sprzatać przy vivie jak sama jestem, ostatnio M mówi że zlikwiduje muze i zapoda sobie sport bo niby żadko słucham, a skad on może wiedzieć jak go w domu nie ma cały dzień:-p:dry:he he to dała Kasia czadu:-D

tiffi truskawki masz na obiad?co ty powiesz:-Djak taka dopłata to warto w te kolektory zainwestować, też bym skorzystała. My skorzystaliśmy z dopłaty do pieca na ekogroszek.

Przerwa, kompka mi zabierają:dry:

Napisz Vanilka wiesz gdzie bo ja tez ciekawa :))
Ja się popakowalam,wykąpałam, naoliwiłam i leżę w łózku
Jutro jedziemy o 12 już wiec fajnie.
Magdzia a stawiam na dziewczynkę tak poprostu-a co byś wolała??

naoliwiłam.... zabrzmiało jakbyś co najmniej blaszana była ;-)

a co do lodów - zasmakowałam w tych z mcdonaldsa, z ciepłą polewą czekoladową.... pyyycha!

mam nadzieję, że imprezka będzie udana, chłopaki pokażą coś fajnego (!) wezmę aparat, może się uda coś cyknąć :-)

odnośnie dopłat unijnych - tiffi powinnaś złożyć wniosek o dofinansowanie na zakup truskawek! ;-)

Ostatnia edycja:
Witam Was wieczorową porą :)
Maruśka
- o wow, patrz tylko cobyś z tych jutrzejszych emocji nie urodziła ;) no ale może nie będzie aż tak ostro ;)
Madzik - miłego weekendu, wypocznij sobie!

Czytałam,że ciuszki dziecięce trzeba prasować, bo bakterie wybijamy:happy:
Mruczka - kurde, też jestem przerażona tym prasowaniem (bo to przecież nie koszule :)) , bo u nas położna na szkole rodzenia to powiedziała, że ciuszki Maleństwa trzeba z dwóch stron prasować!!! Myślicie że to prawda? Bo jak na moje oko to chyba przesada... A jak robiły nasze doświadczone Mamy?

reklama
Gregorka, a mówiła położna dlaczego trzeba prasować, na dodatek z dwóch stron???? nie wierzę, że ubranka są pełne śmiercionosnych bakterii, bez przesady....

Do góry