reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Dzień dobry !!!
Miłego dnia ;-)
Miłego dnia ;-)
Dzień dobry ;-)
Mieliśmy dzisiaj zrobić grilla u M ale dowiedziałam się,że na 18 mamy zamówioną mszę za moją babcię w rocznice jej śmierci i wypadałoby być jednak na tej mszy.I tak grill poszedł w łeb... :-( Kolejny dzień przesiedzony w domu
No cóż...życzę Wam miłej niedzieli!;-)
Mieliśmy dzisiaj zrobić grilla u M ale dowiedziałam się,że na 18 mamy zamówioną mszę za moją babcię w rocznice jej śmierci i wypadałoby być jednak na tej mszy.I tak grill poszedł w łeb... :-( Kolejny dzień przesiedzony w domu

No cóż...życzę Wam miłej niedzieli!;-)
Hej Laseczki!!
Ja dzisiaj przewożę rzeczy, koty itp do zastępczego lokum i zabezpieczam co się da. Już bym chciała po remoncie i po porodzie sobie tu z dzidzią, Mkiem i bez teściowej siedzieć, ale jeszcze długa droga
Ja dzisiaj przewożę rzeczy, koty itp do zastępczego lokum i zabezpieczam co się da. Już bym chciała po remoncie i po porodzie sobie tu z dzidzią, Mkiem i bez teściowej siedzieć, ale jeszcze długa droga

jedyneczka
Fan(ka)
Hej laseczki, juz mi się jeden post zdążył skasować
młoda mamuśka Rozstępów nie miałam z córą w ciąży i obecnie ( jak na razie ) też nie mam ale krem wcieram pilnie bo choć to genetyczne raczej to wierzę że zawsze ciut pomoże (moja mama ma naprawde duże rozstępy )
Ciałko i celulitis po Emi za to owszem, miałam i przegnałam więc tym się nie martw i piersiami też nie bo karmiłam rok i nic a nic im to nie zaszkodziło;-) Lęki odnośnie tego jaką będziesz mamą są naturalne i niech Cię to nie niepokoi tylko nie mysl o tym żeby być od razu idealną mamą żoną kucharką sprzątaczką i kochanką bo może się to skończyć przemęczeniem i rozgoryczeniem, tylko spokój i dawka egoizmu nas uratuje 
brejka to jesteś kochana dla Mka, on też Cię tak rozpieszcza ?
ja dziś też odwaliłam mega wyposione śniadanie
tiffi he he co to Ci się marzy ty niegrzeczna skoro takie masz sny
kacperek ja też przechrzciłam kiedyś jedną lipcóweczkę i troche to trwało ale zostało mi wybaczone
kama to masz dzis z tym cukrem jak tiffi
Pogoda do poopy więc ze spaceru nici ale może i dobrze że poleże dzisiaj po wczorajszych skórczykach

młoda mamuśka Rozstępów nie miałam z córą w ciąży i obecnie ( jak na razie ) też nie mam ale krem wcieram pilnie bo choć to genetyczne raczej to wierzę że zawsze ciut pomoże (moja mama ma naprawde duże rozstępy )

brejka to jesteś kochana dla Mka, on też Cię tak rozpieszcza ?

tiffi he he co to Ci się marzy ty niegrzeczna skoro takie masz sny

kacperek ja też przechrzciłam kiedyś jedną lipcóweczkę i troche to trwało ale zostało mi wybaczone

kama to masz dzis z tym cukrem jak tiffi

Pogoda do poopy więc ze spaceru nici ale może i dobrze że poleże dzisiaj po wczorajszych skórczykach

M
madzik1980
Gość
Ale tutaj cisza............
Ja byłam na spacerze i przy okazji wstapilam na małe zakupy jedzeniowe
Ledwo przytaszczyłam to wsyztsko do domu i na dodtaek jeszcze nogi mnei bolą,bo ubrałam sobie nowe trampki Nike-niby są to wygodne buty a stopy mnie tak bolą ze hoho-chyba nie mam nóg przyzwyczajonych na całkiem plaski obcas.
Pospałam teraz z godzinkę i nadal jestem nieprzytomna!!
Asieńka szkoda,ze nici z grilla-odbijecie to sobie nastepnym razem
Aneta pochwal się jaką sofę kupiliscie
Jedyneczka a nadal męczą Cię te twardnienia ??Mój lekarz uważa ,ze to normalne, bo ja tez je mam kilka razy na dzień, ale badał mi szyjke i powiedział ,że jest super -cokolwiek to znaczy
Dzamenka jak synek??mam nadzieję,że lepiej!!
Dziewczyny piszcie co u was bo mi się nudzi i chętnie coś poczytam!!
Ja byłam na spacerze i przy okazji wstapilam na małe zakupy jedzeniowe
Pospałam teraz z godzinkę i nadal jestem nieprzytomna!!
Asieńka szkoda,ze nici z grilla-odbijecie to sobie nastepnym razem
Aneta pochwal się jaką sofę kupiliscie
Jedyneczka a nadal męczą Cię te twardnienia ??Mój lekarz uważa ,ze to normalne, bo ja tez je mam kilka razy na dzień, ale badał mi szyjke i powiedział ,że jest super -cokolwiek to znaczy
Dzamenka jak synek??mam nadzieję,że lepiej!!
Dziewczyny piszcie co u was bo mi się nudzi i chętnie coś poczytam!!
ewelad
Fanka BB :)
witajcie lipcóweczki:-)
wczoraj po malowaniu wybraliśmy się na spacerek, ale pogoda się popsuła i zwinęliśmy sie do domu-zamówiliśmy pizzę, popiłąm mirindą-mniam, ale zdrowo się odżywiłam
po wyschnięciu pokój wygląda czysto i estetycznie, więc się cieszę, adrugi raz nie trzeba malować:-)
dzamena trzymajcie się tam z Filipkiem:-)
brejka witaj!!!
młoda mamuśka powodzenia na egzaminie:-)
atabe sypialnię/pokoik dzieciaczkowy D się postarał i nic nie ubrudził, a to co ja upaparałam jeszcze za mnie posprzątał
fajnie , że kolorek spełnia Twoje oczekiwania
ja dziś maluję kawałczek nad blatem w kuchni (zanim dorobię się panelu w tym miejscu:-)) D zabronił, ale się uparłam, że sama, a farba nie śmierdzi,więc oki:-)
a poza tym po wiosennym śniadanku wybraliśmy się z D na targi dla mam i dzieciaczków, bo pierwszy raz są w Krakowie, co prawda D pól godziny szukał miejsca do parkowania, ale było warto, bo fajne rzeczy można zobaczyć i jeszcze prezenciki dostałam: myśłałam, że same ulotki, zaglądam w domku, a tam: buteleczka tommee tippee, buteleczka aventa, smoczek canpol, pieluszki i inne duperelki z bella, śliniaczkek:-)
także polecam mamusiom z Warszawy i Wrocławia, bo tam chyba jeszcze będą:-)
Mother & Baby
a teraz musze chatę ogarnąć, bo kolega do D wpada, a do mnie jutro koleżanka:-)
wczoraj po malowaniu wybraliśmy się na spacerek, ale pogoda się popsuła i zwinęliśmy sie do domu-zamówiliśmy pizzę, popiłąm mirindą-mniam, ale zdrowo się odżywiłam

dzamena trzymajcie się tam z Filipkiem:-)
brejka witaj!!!
młoda mamuśka powodzenia na egzaminie:-)
atabe sypialnię/pokoik dzieciaczkowy D się postarał i nic nie ubrudził, a to co ja upaparałam jeszcze za mnie posprzątał

a poza tym po wiosennym śniadanku wybraliśmy się z D na targi dla mam i dzieciaczków, bo pierwszy raz są w Krakowie, co prawda D pól godziny szukał miejsca do parkowania, ale było warto, bo fajne rzeczy można zobaczyć i jeszcze prezenciki dostałam: myśłałam, że same ulotki, zaglądam w domku, a tam: buteleczka tommee tippee, buteleczka aventa, smoczek canpol, pieluszki i inne duperelki z bella, śliniaczkek:-)
także polecam mamusiom z Warszawy i Wrocławia, bo tam chyba jeszcze będą:-)
Mother & Baby
a teraz musze chatę ogarnąć, bo kolega do D wpada, a do mnie jutro koleżanka:-)
reklama
agatka_natalia
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Pogoda w Stolicy popsuła się. Jest zimno, całe szczęście nie pada. Z nudów wyjęłam kosiarkę i zaczęłam kosić, ale teściowa zaczęła na mnie krzyczeć, że zaraz urodzę na trawniku. Boże co za nudny zimny dzień.
Pogoda w Stolicy popsuła się. Jest zimno, całe szczęście nie pada. Z nudów wyjęłam kosiarkę i zaczęłam kosić, ale teściowa zaczęła na mnie krzyczeć, że zaraz urodzę na trawniku. Boże co za nudny zimny dzień.