reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

No to mamy tak samo przechlapane. A twoj synek ile ma lat??bo widze 5 ale nie wiem czy to lata czy co??
Wiesz duzo chodze bo musze maly nie da mi polozyc a jak juz usiade to za chwile mnie wola i tak w kolko. A moj M ma to w nosie bo on z pracy wraca i jest zmeczony:wściekła/y:Najgorzej to jest w nocy jak sie przekrece to czuje bol dzisiaj juz od 7 sie meczylam bo bolaly co zasnelam to 20 minut i pobutka. Musze tez zbastowac ale ciezko mi to wychodzi.

Kurcze biedula ta Perla oby jeszcze mala posiedziala najgorzej ze nie jest w PL tu by sie nia zajeli a tam zostawiaja prawie wszytsko losowi. Ale mam nadzieje ze wiedza co robic.
Vanilka a ty gdzie rodzisz??

U mnie dzisiaj sloneczko swiecilo fajnie miala byc burza ale nie bylo i dobrze tylko pranie nie chce schnac.

Dziewczyny mam pytanko powiedzcie mi jakiej firmy sa najlesze kosmetyki dla dziecka?? I buteleczki Aventa czy lepsze timmi jakos tam.??bo chce poszukac na allegro jakiegos dostawcy albo popatrzec ceny i porownac gdzie sie bardziej oplaca czy allegro czy markety??a wy moze sie orietowalyscie.

Tweenie jedz do szpitala i im troche nasciemniaj moze wtedy znajdzie sie dla ciebie miejsce.
Jedyneczka kurcze ale ci nasi lekarze sa masakryczni. Mam nadzieje ze ci sie uda Emi zaszczepic i pojedzie na ta zielona szkole. A M-kowie juz tacy sa. Ich trzeba pocieszyc ale nas to im to ciezko wychodzi. Moj dzis wrocil choc go nie bylo wczoraj caly dzien i dzis polowy to nawet sie nie zainteresowal jak tam ze mna i on po podruzy moglbyc zmeczony a ja ska ze znowu I synek dla niego musial byc wyrozumialy dla mamusi nie musi. Ah

ma 4 latka i 5 miesiecy.
rodze tutaj w uk ale cesarke mam wiec luz..

dobranoc laski .

reklama
No nie już drugi raz mi wdoop..ło posta..ahhhh...Malutka daje czadu w brzuchu..przepraszam,że tutaj opiszę moją wizytę u ginka,ale już nie mam sił 4 raz pocić posta..Sarunia rośnie..Waży niecałe 1600gram..Ustawiona jest główką w dól(ale to już od 2 tyg tak siedzi w brzuszku)..Serduszko bije jak dzwon..a główka i jej zawartośc jest doskonała(jak to powiedział gin)...Krązek trzyma:)...PEREŁKO NASZA KOCHANA TRZYMAJ SIĘ!!!jESTEŚMY Z TOBA!!!!!!!!Ok ja idę się położyć do wyrka..DOBRANOC

cześć babolki :tak:;-)

u nas dziś straszna burza była rano...a synek spał jak suseł.(nawet chyba nie słyszał):szok:
moje chłopaki leniu****ą ...

dziś dzień porządkowy-już wyprałam sobie ścierki i się suszą.
jeszcze pościele trzeba przebrać.
i takie tam jeszcze....

Perla-TRZYMAJ SIĘ!!!!!

witam, M wstał rano, żeby otworzyć okno, a tam jakiś upierdliwy ptaszek cienko piszczący. I po spaniu. To ja już wolę gołębie :)

Perla się odzywała?

czesc dziewczyny. Pisze juz chyba z trzeci raz i za kazdym razem na sam koniec komp mi oczywiscie wywala .:wściekła/y: jak mi teraz wywali to chyba mnie szlag trafi. Bylismy u mechanika z naszą zafirką i okazało się ze jakieś częsci w alternatorze poszły- 300zł plus wymiana olei i jakis tam fitrów drugie tyle. Na dodatek ktos jak samochód stał pod blokiem przerysował nam beszczelnie cały bok!!!!!!!!!!!! I nie mozna powiedzieć ze komuś podpadlismy czy co, bo u mnie na osiedlu ostatnio to isna plaga! Komus się poprostu nudzi- jak bym złapała....:wściekła/y: do tego jeszcze ten komp który doprowadzi mnie do szału macicy i kolejny wydatek. Jak nie urok to sraczka. Bede pisała na trzy raty gdyby mi własnie wywalił.

Jezeli chodzi o mnie to dobrze na szczeście się czuje tylko sikam co 10 min. Kurcze normalnie irytujace jest to jak nie wiem. Wycieczka do wc- kilka kropel i za 5-10 min to samo a pęcherz jakby pełny był i tak od tygodnia. Nagorzej jest jak się jest na mieście....Tak wogóle to spac nie mogłam wstałam o 5.30 i tak się snuje po mieszkaniu. Całe forum BB przeczytałam - oczywiscie na telefonie i okazuje się ze juz 4 czerwcówki się rozsypały i tak myslę ze chwila moment i przyjdzie czas na nas a ja jeszcze wózka nei mam, torba nie spakowana , ciuszki nie uprane. Od 1 czerwca biore sie za to wszystko bo się obudze jeszcze z ręka w nocniku i .....

Czesc .
Spalam cala noc -wkoncu wyspalam sie ..ale i tak pobudka na siku byla ..ale dzisiaj to juz tak ciezko mi bylo z boku na bok sie przezucic ;/ zdecydowanie moje dziecko uroslo w brzuchu bo juz tak lekko nie jest..wkoncu tez i 35 tc leci juz .

perla nasza pisze ,ze miala w nocu skurcze ,robili ktg i leki dali..czeka na lekarza i jesli nie bedzie miala regularnych skurczy to pewnie do domu wypuszcza .
dziekuje za troske i pozdrawia .

ehhh ja juz nie wiem co myslec o tym :-(dlaczego te skurcze nie ustepuja ...:confused:

Dwa poszły!!!!!!!!!!!!!! Zajebiście!!!!!!!!!!!!!!! :)

tweenie- ja tez uwazam ze powinaś pojsc do lekarza i jakoś naściemniać zeby cię przyjeli. Przeciez to nie jest normalna sytuacja!
tiffi ja za paczkę pampers 108 szt zapłaciłam 49.99 w tesco wiec nie wiem czy w auchan się opłaca bo nie napisałas ile szt jest w paczce.:eek:
jedyneczka- jak się wali to wszystko ... z kąd ja to znam.... bedzie dobrze :-)
Perla - ty to masz przeboje z tymi skurczami. Jak czytam o tej opiece w uk to mi rece opadają. Nie wiem co lekarze daja u nas w takiej sytuacji jak twoja - a moim zdaniem ewedentnie potrzebujesz czegos na podtrzymanie ciazy- ale chyba luteinę. Zapytaj się swojego lekarza i jakby co to ja najwyzej pościemniam swojemu aby mi przepisał i wysle ci jakoś. Innych pomysłow nie mam. A swoja drogą to się trzymaj dziewczyno!! Boshe.... wytrzymaj chociaz ten miesiac juz nie mówię o dwóch. Ja trzymam kciuki ze wszystko bedzie ok:-)
dzamena pisali wczoraj w expresie ilustroiwanym o znieczuleniach podczas porodu i wychodzi na to ze to nie jakas ściema tylko faktycznie daja. Ciekawe jak to bedzie z nami....
Express Ilustrowany

miłego dnia wam zycze i tyle słońca co u mnie za oknem :-)

reklama
Witam się z rana :-)

Perla trzymaj się Kochana, Laura jeszcze poczeka!!! Przynajmniej miesiąc, da radę córunia, zobaczysz :tak:
tetina ja też chodzę ciągle siusiu, a w nocy najgorzej, najczęściej i potem cieżko mi zasnąć... ;-)
Do tego pobolewa mnie brzuch od wczoraj ale to moze z nerwów kredytowych i teraz dyplomowych, Mała się tak rozpycha, że nie mogę nawet lekko się schylić bo ma chyba główkę zaraz pod moimi żebrami i się wciska niemiłosiernie. Idę w poniedziałek do tego swojego gina z przychodni, pewnie znowu będę czekać co najmniej 3 godz a jeszcze jak się spóźni (jak za ostatnimi 2 razami) to już w ogóle będę zła:wściekła/y::wściekła/y:, dobrze chociaż, że z tą szyjką wyszła prawda i już mniej się stresuje. Niestety z zakupów dla dzidzi mam tylko wózek, paczkę pampersów i 3 bodziaki. Nawet torba do szpitala nie spakowana... Chyba się wezmę za to po obronie bo normalnie wstyd..:eek::eek:
tweenie ja też myślę, że powinnaś iść do lekarza albo na IP i pościemniać, żeby Cię w końcu przyjęli!! Bo to jest straszne, co oni odstawiają w tej służbie zdrowia!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę do sklepu kobietki coś trzeba zjeść, będę za jakieś 20 min :tak:

Do góry