reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

louise no to zasypalas pania pytaniami ale przynajmniej dowiedzialas sie wielu rzeczy i zaraz glowa spokojniejsza.
niech te skurczybyki cie puszczaja!!biedna ty...ja mam takie dziwne klucia w podwoziu,jakby mi kto igle wbijal i ogolnie czuje takie ciagniecie w dol.a kopmot z rabarberu i koperku jeszcze nie pilam ale widocznie jest do strawienia;-):-)
cynamonka skoro lekarz kazal,no to noge z gazu i odpoczywac prosze:tak:

u nas ruchu intymnego brak,strona zenska niestety nie ma ochoty,poza tym jak sobie pomysle jakbym wlazla na tego mojego szczuplaczka to przeciez pod ciezarem orki oddechu by nie zlapal:zawstydzona/y::eek::cool2:

ewcik mozesz miec problemy ale wcale nie musisz,moja mama tarczycowiec od X lat wszystkich nas piersia wykarmila,bratowa ta ktora tydzien temu urodzila tez tarczycowiec i tez mala karmi.takze nie zalamuj sie;-)

ja wrocilam z miasta w sumie nawet tam nie doszlam,brzuch co chwile jak kamien i te klucia,poza tym mam wrazenie ze brzuch to do kolan mi zwisa:sorry2:

reklama
Madzia to pewnie się minęłyśmy bo ja wróciłam przed 18 :))
Jasia B witaj
louise ale Cie wzięły te skurczybiki,leż i odpoczywaj
ewcik Ty znó cały dzien na nogach!!! moze faktycznie nie będzie tak źle z tym karmieniem jak pisze kama
kama ja tez miała dzis takie kłucia w okolicy pępka,jakby kto igłą kłuł,ale na szczęście po prau minutach przeszło,niewiem co ty było
tetina słodka blondyneczka z córci :)

Ostatnia edycja:
tetina slodziutka ta twoja coreczka!!!
lzy wzruszenia sie polaly co?
i pomyslec ze za rok i my bedziemy swietowac dzien matki:)

Jestem w 30 tyg+ 5 dni i niestety od tygodnia muszę leżeć, bo lekarz mi powiedział, że wszystko wisi na ostatnim włosku-no i staram się leżeć, ale to bardzo trudne jak się ma dwulatkę w domu, która na dodatek jest wcześniakiem-czyli trudne wspomnienia z pierwszego porodu. A tak bardzo chcę urodzić o czasie.

Jasia B witaj w naszym powiekszajacym sie gronie :)
Tetina ale masz slodka ta coreczke a jakich kawalerow ma obok siebie:cool2:
Ja to umre przez te bole plecow jak by mi ktos wbijal srubokret w krzyz promieniuje to na tylek i nogi masakra jakas ani siedziec ani lezec kazdy ruch chce mnie zabic :wściekła/y:

kama ja tą poduchę wsadzam między nogi :-D

louise to trochę się dowiedziałaś o porodzie

tetina bardzo ładna córcia, a do kogo podoba?

a na dzień mamy to tylko moja mama dostanie prezent tzn już dostała, bo kiedyś teściowa powiedziała mi, że matkę ma się tylko jedną. A było to przy okazji jak mam się do niej zwracać, poprosiła żebym mówiła po imieniu. Jeden prezent i wydatek mniej :tak:

Mam wrażenie, że mi się brzuch opuścił przez noc, ale jest od jakiegoś czasu miękki, może Andrzej się przekręcił :confused:

reklama
Do góry