Nie kumam to co masz zrobić - termin porodu przełożyć żeby się na wizyte z funduszu załapać!! Ten kraj jest po.........ny!
zaspawam sobie wrota, coby Mała nie mogła wyjść ;-) i nospę dożylnie... i tak do września przeczekać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie kumam to co masz zrobić - termin porodu przełożyć żeby się na wizyte z funduszu załapać!! Ten kraj jest po.........ny!
) i zaraz robie uczte,wsio mi jedno jak sie moj cukier trzymac bedzie do tego zapodam sobie mrozona kawe i moze ktoras czesc ciala pusci
przywiazac cie i zakleic buzie co bys o pomoc nie wolala.

Tweenie - a przypadki nagłe to co?? Nie ma miejsc dla takich?? W takim razie co planujesz?? Pójdziesz prywatnie czy jak??
Ale jagódek to Ci bardzo zazdroszczę...
Ale dla mnie to jest niepotrzebny wydatek na początek. Pod koniec lata kupię.
Szyjka mi się chyba przygotowuje
Tweenie - a przypadki nagłe to co?? Nie ma miejsc dla takich?? W takim razie co planujesz?? Pójdziesz prywatnie czy jak??
Kama - a te Twoje skurcze to jak się objawiają!! Bo mi twardnieje brzuch tak sie dziwnie napina co 10 min od 11, a potem puszcza, ale to nie jest jakies bardzo bolesne. I bardzie odczuwam to w brzuchu niż przy jajnikach!! Kurde stary człowiek, 30 lat na karku a głupi że ho ho!! skurczy nie umiem nawet rozpoznać!