Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zmęczona jestem, muszę się wyspać 
Vanilka jak ja dobrze rozumiem Twoje rozterki związane za starszym synkiem...ja ostatnio się zaryczałam i mówię M, że gdyby sobie nie radził i mały będzie za mną tęsknił to ma zaangażować całą rodzinę do pomocy ale w żadnym wypadku mi nic nie mówić bo mi chyba serce pęknie w tym szpitalu...a ja już się nastawiam, że z powodu żółtaczki z 5 dni na pewno poleżymy...no i muszę mojego M pochwalić...od tygodnia to tylko on wstaje do małego jak się obudzi i są już efekty bo chociaż mnie woła to daje się tacie przytulić i położyć spać...no i M się budzi jak mały płacze a to na prawdę duży postęp![]()

Dostałam po raz 3ci skierowanie do poradni patologii ciąży, ale nie ma bata żebym na fundusz zdążyła przed porodem.
witam,
my po ktg - nic nowego się nie dowiedziałam, bo Mała akurat czkawkę miała, więc tylko to jej czkanie było widać
Poszłam do mojej ginki prowadzącej z wynikami z tej izby i się generalnie za głowę połapały z położną, że ze szpitala kierują mnie do niej do skromnej przychodni na echoDostałam po raz 3ci skierowanie do poradni patologii ciąży, ale nie ma bata żebym na fundusz zdążyła przed porodem.
Ach jaka tajemnicza Jedyneczko, ja tu na szybko meldowałam tydzień temu, że mam po czubek nosa roboty, bo w weekend dzieciaczki M a potem szybko mama przyjeżdza, pakowanie i przeprowadzka i mam tylko nadzieję ze w nowym lokum szybko dostęp do netu mieć będęemih ty tajemnicza kobietko, cichutko siedzi nagle i bum, przeprowadzamy sięmam nadzieję że dobrze się czujesz
.

no ale co na zapas się martwić!? Ważne że już może będe miała łóżeczko rozstawione na nowym
A w piątek wizyta u ginka jeszcze, wczoraj dentysta, a jutro kastracja kota: wszystko naraz
)