reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

niunia no i coś Ty napisała o tym kalafiorze? jutro miał być na obiad bo mam w lodówce,teraz bedę gotowała go chyba z godzine i wpatrywała się na robaki:szok:

wrzuc go do miski z zimną woda i nasyp troche soli, niech tak polezy troche jeśli sa robale o wyskoczą:-D ja tak zawsze robie ze wszystkim bo boje się tych wormsów:-p

kasik a ja już tak bym chciała mieć małą.......................z nudów to czytam nasz wątek od początku:-D i się śmieje :-D

reklama
agatka - natalia, madzik - moje gratulacje:-)
mruczka, ewcik - delektujcie sie chwilami nudy i spokoju, wypoczywajcie ile możecie, wkrótce jeszcze zatęsknicie za takimi chwilami, wiem co mówię...:tak:

Tak wogóle dziewczynki, cieszę się, że podobała Wam sie moja opowieść z porodówki, pisałam tak od serca, prosto.;-)

ale wiesz jak to jest, zawsze chcemy tego, czego akurat nie mamy :) Ale dobrze, podelektuję się troszkę. Jak się czujesz i jak sobie radzicie??:-)

a tak wogole oprocz tych sposobow na wygonienie dzidzi co podala Ewcik i Tweenie mozna jeszcze pic olej rycynowy i podwozie potraktowac zielonym zelem "Durex" :-D ale naj naj jest sexik bo to masaz szyjki i prostaglandyny na jej zmiekczenie w 1, wiec jak juz ktoras chce to do roboty :laugh2:

ale wiesz jak to jest, zawsze chcemy tego, czego akurat nie mamy :) Ale dobrze, podelektuję się troszkę. Jak się czujesz i jak sobie radzicie??:-)

mruczka - dzięki za troskę.:-) Ja czuję sie już lepiej, chociaż szwy sie jeszcze nie rozpuściły, ale po turecku juz siadam. Juz mnie nie boli. Chodzę w pasie ściągającym i to jest denerwujące. Jeśli chodzi o Bartusia, to uczymy sie siebie na wzajem i wydaje mi się, że z każdym dniem jest lepiej.;-) Ale pierwsza noc to był szok. Niby sie czyta, jest si eprzygotowanym na tę okoliczność, ale wpraktyce jest ciężko. Teraz mamy z M. dyżury nocne, Bartuś już więcej przesypia, oganizł bardziej przywykł do urywanego snu. Będzie dobrze...:tak:

Dziewczyny nie przekonuje mnie cos ta metoda z sola badz octem na kalafior bo jak cos wyjdzie z niego to napewno juz nie zjem taka brzydliwa jestem .
Perla masz na mysli ten durex chlodzacy on chyba ??

słyszałam o tym oleju, ale chyba bym się porzygała. Zostanę przy sexiku. Będę się zmuszać, M będzie szczęśliwy, dzidzia trochę się pobuja... :-p
Atabe- ja też czasem sobie wracam do "początku". Fajnie tak powspominać. Później wrzucimy wszystkie tematy brzuszkowe do jednego wora i się zaczną kupki, zupki...
Tiffi - też słyszałam o wątróbce, ale wychodzę z założenia, że wszystko w małych ilościach jest wskazane.
Kasik- skoro tak piszesz, to ja się opierdzielam na maksa. Może się przespaceruję później do parku, posiedzę na ławce i poobcinam ludziów. Ale czasem mi brakuje takiego życia na wysokich obrotach ;-)

niunia dlatego ja jem tylko kalafior wtedy jak po takiej kąpieli w wodzie z solą nic z
niego nie wylezie:-p

kasik a jak przechodzisz połog?? bo ja sie tego bardzo boję- bardzo jest to dokuczliwe?

reklama
atabe - nie jest źle, chociaż w pierwszych dniach płakałam jak patrzyłam na Bartka w inkubatorze, w domu z braku sił i bezsenności, ale od wczoraj jest lepiej.:-) Krwawię nadal, skurcze macicy czuję, ale są do wytrzymania. Pas pewnie mi pomaga, w/g położnej lada dzień mają wypaść mi szwy (są trzy).;-)

Do góry