reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

kasik to dobrze, ze z każdym dniem lepiej- jakoś trzeba przez wszystko przejść, na pewno trzeba czasu by przyzwyczaić się do nowej roli i obowiązkow...dzielna jesteś :-) buziaki dla Ciebie i syneczka

reklama
hej

bylam dzis troche popracowac w terenie.
teraz wcinam obiadek, Miam miam, ostatnio ktoras z was mi narobila ochoty na fasolke wiec juz ją wcinam.

kama lepiej jechac i sprawdzic. powodzonka

Jestesmy spowrotem:)
skonczylo sie na strachu i falszywym alarmie,nie zaluje ze pojechalam,potraktowano sprawe dosyc powaznie,zaliczylam ktg,usg,pobrano probke wydzieliny i okazalo sie ze to nie wody,raczej wieksza ilosc sluzy albo czop tyle ze w wodnistej postaci.Majka ma sie dobrze-jej waga ok.3300g,wod plodowych tez jest odpowiednia ilosc,przeplywy pepowinowe ok,rozwarcie dalej na 2 palece i szyjka dosyc mocno zgladzona,tylko lozysko juz 3 stopnia i jest zwapniale,kazano mi dalej czekac,przy regularnych skurczach co 6-8min zglosic sie na oddzial. po badaniu podwozie boli mnie jeszcze bardziej i brzuchol tez.
przy okazji zwiedzilam oddzial i powiem ze jest super,pokoje 1-2 osobowe kazdy z lazienka,moge rodzic jak chce-stojaco,siedziaco,w wannie,mowie wam cuda na kiju!a do szpitala potrzebuje tylko pizamy dla siebie,wygodny dres i kosmetyki,dla malej tylko ubranka na wyjscie,reszte zapewnia szpital .

kamuś czyli wyprawa do szpitala miała też plusy, bo dużo się dowiedziałaś nie tylko o szpitalu, ale i gruntownie Cię przebadali-super:tak:

strachu sie troche najadlam ale mysle ze lepiej bylo jechac,ja to troche panikara jestem,tak stresowalabym sie pewno cala noc i czekala na kazdy ruch malej.
czy moze mi ktos wytlumaczy co oznacza ze lozysko jest zwapniale?

reklama
Do góry