Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tweenie, to nie jest tak, jak piszesz. Ciążowe zwolnienie to nie jest normalne zwolnienie. Ja co miesiac podpisuję odbiór ZUS RMUA - bo inaczej skąd miałabym zaświadczenie o ubezpieczeniu? Poza tym w styczniu podpisywałam np. zmianę warunków wynagrodzenia, wypowiadali się w tej kwestii prawnicy i okazuje się, że jeśli obie strony się zgadzają, to nie ma problemu. Zresztą zawsze jakby coś, możesz zrobić dzień - dwa przerwy w zwolnieniu na podpisanie umowy - u mnie taka opcja była włąśnie na początku, ale jak prawnicy powiedzieli, ze mogę podpisać, to nie musiałam przerywać L4.bo to chodzi o to, że jak ktoś jest na zwolnieniu, czyli jest formalnie chory.Ma się leczyć, a nie umowy podpisywać.

Ciężko takim małżeństwom ale co jak trzeba
Dobrze choć że z mamą koleżanka mieszka to zawsze raźniej i pomoc jest. A odnośnie perfekcjonizmu ja teraz też mam zamiar dać luz z porządkiem, lepiej czas poświęcić dziecku, teraz to wiem bo z Emi za dużo go traciłam na perfekcjonizm jako matka i gospodyni, zmądrzałam, najwyżej będę zabawki odgarniała nogą torując sobie przejście:-)
Jestem bardzo ciekawa jak Krystianek będzie spoglądał na siostrzyczke kiedy juz przyjedzie do domku
Niedługo nam się skończy laba więc korzystajmy
tzn. one niby sa rozpuszczalne ale po paru tygodniach się rozpuszczaja więc ciagnełyby cały czas i trzeba ściągnąć. To może ten mój szpital oszczędza albo co
Nie boli brzuszek od pasa? może ja też kupię bo mam ten brzuch taki wielki

Teraz będzie tylko lepiej
czyli nadal się kulasz ze wzmorzoną czujnością
to faktycznie zajęli się tobą jak trzeba i warunki super się zapowiadają, to dodaje otuchy bo u mnie już wiem że nie będzie laluny
mnie wapniało - czyli starzało się z Emi w 39 tyg, więc tydzień przed terminem połozyła mnie ginka do szpitala i wywoływali poród w terminie nie czekając ani dnia dłużej. Teraz mam 3 stopień ale gin mówił że jeszcze jest sprawne, tyle wiem
O tak, jesteśmy taka własnie rodzinką:-)

ciekawe jak dziewczynki po wizytach.