Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
ale zarabiać na tym nie powinnaś, bo Cię ZUS dojedzie, że na l4 siedzisz i wyłudzasz a na boku biznesy kręcisz
a widzisz-wbijaj się na disco-popląsaj, jak starocie zapodają, to może się synek zniesmaczy i coś się ruszy?
błąka się pewnie biedny chłopina po mieście z przestrachem w oczach:-)
D dzisiaj na strzelance połączonej z urodzinową bibką kumpla- zamknięcie sezonu alkoholowego dla mojego D do porodu- no ciekawa jestem w jakim stanie powróci;-)
ale ja wiem że nie czyta bo by mnie już z domu wyrzucił
stopień 2 jest oki, 3 to postarzałe
Ubezpieczenie jest jak najbardziej dla każdej kobiety w ciąży ale rmua jest potrzebne jak kobieta pracująca nie ma książeczki ubezpieczeniowej aby na tej podstawie lekarz czy szpital wystawił potem L4. 

no dzięki
i fe robale pływające we wrzątku, zaraz zwrócę przez Ciebie prince polo XXL
Czas leci i Staś rośnie a ty grzecznie lezysz i są efekty bo jesteście jeszcze w dwupaku, jeszcze troszke cierpliwości i nawciagasz się świeżego powietrza;-) Sutki trochę się naciągną ale nie jakoś ekstremalnie. Ja to mam juz wogóle sutki jak berety

ja mam do karmienia 2 ale to tak po domku a na wyjście będą zwykłe i dołem będę zapodawać. Dziekuję za zyczonka dka Emika;-)
He he ale jak widzi że ja listę jakąs robie to przerażenie w oczach
Popija piwko do meczu, pozwalam mu ostatni weekend bo może będzie łatwiejszy