iwusia29
Fanka BB :)
witam ponownie:-)
zarazilam sie chyba od Was mania na sliczne pazurki i dzisiaj poprawialam sobie swoje szponki, tak wogole to przerzuce sie na nocne zycie, bo obecna temperatura o wiele bardziej mi sie podoba niz ta w ciagu dnia
widze ze powstala juz lista nierozpakowanych lipcowek
powiem tak, z jednej strony chcialabym juz urodzic a z drugiej ciagle sobie mowie, jeszcze mamy czas(troche sie boje, nie bede ukrywac)termin mam na 22 i wg OM i wg USG, wiec mysle ze swoje jeszcze musze odczekac...
ashika mam nadzieje, ze szybko dogadasz sie ze swoim mezem, wlasciwie to jestem pewna ze wszystko bedzie ok, bo przeciez musi byc;-)co do brzuszka, to ja podobno tez schudlam
tak ostatnio skomplementowala mnie kumpela, ze jakos lepiej wygladam...moze dlatego ze na koncowce juz tyle sie nie przybiera i brzuszek nabiera swojego uroku
rusia z tego co wiem to w Niemczech w szpitalu po cesarce tez dostaje sie takie specjalne rajstopy
malewa ja tez mam dylemat z imieniem dla naszego synka, ma byc Maximilian, ale jakos wogole nie umiem sie do tego przekonac
a chcemy, zeby i w polskim i w niemieckim brzmialo przyzwoicie i stad ten moj dylemat, bo to nie taka latwa sprawa
Chcialam jeszcze pogratulowac wszystkim nowo upieczonym mamusiom, sliczne te lipcowe dzieciatka, no i coraz wiecej ich na swiecie:-):-)
a my dalej czekamy na godzine 0;-):-) dobrej nocy!!!
zarazilam sie chyba od Was mania na sliczne pazurki i dzisiaj poprawialam sobie swoje szponki, tak wogole to przerzuce sie na nocne zycie, bo obecna temperatura o wiele bardziej mi sie podoba niz ta w ciagu dnia

widze ze powstala juz lista nierozpakowanych lipcowek

ashika mam nadzieje, ze szybko dogadasz sie ze swoim mezem, wlasciwie to jestem pewna ze wszystko bedzie ok, bo przeciez musi byc;-)co do brzuszka, to ja podobno tez schudlam

rusia z tego co wiem to w Niemczech w szpitalu po cesarce tez dostaje sie takie specjalne rajstopy
malewa ja tez mam dylemat z imieniem dla naszego synka, ma byc Maximilian, ale jakos wogole nie umiem sie do tego przekonac

Chcialam jeszcze pogratulowac wszystkim nowo upieczonym mamusiom, sliczne te lipcowe dzieciatka, no i coraz wiecej ich na swiecie:-):-)
a my dalej czekamy na godzine 0;-):-) dobrej nocy!!!