Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
eeee no dobre bo mam to samo, na kiszke też ale nie wiedzialam jak to napisaci boli coraz mocniej :-(
doszły mi skurcze....![]()

Poki co jak się położyłam i leże w odpowiedniej pozycji to nie czuje bóle. Kurde nie lubie juz tych alarmów :-( mała tez sie teraz uspokoiła. Więc chyba porod to nie dzis... Ech.
aż żal wyłączać wiatrak na noc. Chociaż duzo prądu by nie naciągnął. Jakies 0,3 kW... Hmm... Gorzej jesli sie przegrzeje
hehehe bo dziś caly czas gorący jest... Idę dalej oglądać Dr House na tvnie:-)
chociaż ty lepsza bo masz choć na palec a u mnie skarbiec zamknięty
Mój gin mi dał na tydzień jeszcze po terminie bo powiedział że szkoda macierzyńskiego . A od internisty na 100 płatne też czy 80? Ja staram się delikatnie jeść ostatnio bo ta enema kupna tak lichutko właśnie wygląda że nie wiem czy dałaby radę
O czytam że zapytujesz o mnie, jestem,nie rodzę
Chyba że na takiego z mc masz smaka to nie wiedziałabym jak go podrobić wobec czego zjadłabym oryginał
ale widzę że tymczasem wyrok na M odroczony;-) My tez zaraz po pogodzeniu tacy nie swoi tzn. mam wrażenie że M jakby nie do końca dowierzał że to "ja" i tak mnie obchodzi jak skunksa trochę
ja też już po drugim prysznicu, masakra bo to było 20 minut temu a już nie czuję się zbyt świeżo
za to ciągnięcie i ucisk na szyjkę czy szczykanie w kanale dawno ustały

), jak chodziłam palić to je poznałam
W każdym bądź razie teraz mi tego zaskrońca żal i czuję taki dyskomfort psychiczny
Żeby mi się tylko nie śnił:-(
ja też Violetta, ale akurat tych nie lubię-oślizgłych i z długimi ogonkami:-) ale nie ma tego złego- jak M znowu zacznie fikać, to go postrasz-powiedz, ze masz zdjecia dokumentujące tę zbrodnię i jesteś gotowa złozyć na niego donos u 'zielonych'
no podobnie u nas kochana, tylko mój wózek już minął stację 41 tydz i odczuwam presję otoczenia