Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wspolowiec masaż szyjki nie należy do przyjemnych szczególnie jeśli jest ona twarda ... ale ponoć ma pomagać. hmm nie powinno być najgorzej, życzę żeby maluch szybko zawitał na świecie!!
Tiffi przychodzę na izbę przyjeć mówię że chcę rodzić z mężem i za tą przyjemność płacę!! strój mężowi i takie tam, a salę niekoniecznie dostanę osobną, ścianki działowe są tylko. oni tam wymyślają że to na remonty bla bla bla... no i musze płacić ehhh no ale poza tym to najlepszy szpital...
a co do relacji małżenskich mam nadzieję że narodziny córeczki wszystko poprawią...
jejku jak tu spokojnie i cichutko... a ile jeszcze zostało ciężarówek?
- ja (butterfly88)
- kacperek i fasolka
- tweenie
- ashika
- Mruczka
- olyv
- iwusia29
- malewa
- jedyneczka
- supcio
- misslena
- patipaula
- ewelad
- kto jeszcze ?? ;-)

dobrze czytasz, 40tka mi stuknęła bo 40 tydzień
no najwyraźniej jednak masz tyle miejsca i się mały wstawił gdzieś tam między biodrami a to znaczyłoby że już niedługo będziesz go tuliła, oby oby;-) Dobrze że Mati ma tam znajomych, zawsze to raźniej.
można zrozumieć jego " zabawe" w te flirty zaraz po, kiedy był zły i chciał się "odgryźć" tak na świeżo (choć uważam że nie tędy droga) ale po co dalej to ciągnie
flirt to jest flirt i nie ważne że smsem bo od tego się może zacząć coś więcej. A jeśli faktycznie Cię sprawdza to bym go opierdzieliła że podpuszcza i denerwuje kobiete w ciąży
Chyba jedyny sposób jesli jest niewinny to aby telefon pozostawił dostępny wiedząc że możesz go sprawdzić i powinien zrozumieć że sprawdzasz bo Ci zależy a nie dla rozrywki bo to żadna przyjemność
ja czasem zarknę na M telefon ale nie korci mnie szczególnie bo on wcale go nie kryje i ja swojego też nie chowam . Ja mówię M jasno, kocham Cię więc jak Cię przydybie na jakiś romansach to utnę to co lubię w tobie najbadziej a reszte zaleje w piwnicy cementem

a tu dalej nic
A i gratki pępuszka:-)
no no, świetnie się spisałaś!!!!!!!!!:-)
Noooooooo modelowo sobie poradziłaś z M, pogratulować;-) Mądra kobita z Ciebie:-) A to że nas tak widzą Mowie w ciąży to święta racja bo sam M mi się przyznał że tak koledzy reagują ale jemu jednoczesnie ulżyło i stał się fajniejszy bo ma nadzieję że znów będę jego miłym "skarbeńkiem"
Z mojej fizyczności się nabija czule więc tu widzę problemu nie ma ale to zachowanie moje go faktycznie dobija momentami
dostawiaj do cycusia jak najczęściej to powinno pobudzić , choćby co godzinkę zwłaszcza że upał i Michałek na pewno chętnie się napije:-) 

mój M raz nie oddzwonił do 10 min i zrobiłam straszną aferę bo to było w czasie kiedy leżałam wystraszona przez lekarza że moge urodzić wcześniej więc wiem jak to może wnerwić
tłumaczyć ich może tylko zepsucie się telefonu według mnie
mój robi co wizytę i tylko dlatego teraz siedzę po terminie w domu, wiedząc że łożysko, przepływy i wody oki bo inaczej już bym się dobijała do szpitala
Nineczka nadrobi, nic się nie martw, teraz w domku już będzie tylko coraz lepiej:-)
Tym razem postaram się lepiej rozplanowac obowiązki a właściwie przymknąć oko na pewne rzeczy choć znając siebie nie będzie łatwo zwłaszcza że mój M taki średnio do sprzatania a ja w nieporządku się gubię i nie mogę skupić
trudno, najwyżej ubiorę ciemne okulary

dobrze ze ja tez mam podpiwniczony dom, a druga czesc garazu nie ma jeszcze wylewki zrobionej :-)

m wrocil przytulil, jeszcze jest troche dziwnie ale bedzie ok mam nadzieje ze bedzie ok ale zadal mi dziwne pytanie "gdzie jest brzuch?"
coz przynajmniej jestem pewna ze mi sie nie przywidzialo 
sama nie wiem jak to się stało że dzisiaj wciągnęłam tyle pokarmów (zróźnicowanych
; od rana - kanapki, jogurt, czereśnie, śliwki, arbuz, banan, zupa jarzynowa, kilka czekoladek merci... pizza mrożonka
, loda
i jeszcze czeka na mnie chocolada
no i w między czasie popijam zdrowo
wodę Żywiec mineralną n/gaz :-) ) heheheheh.
naprawde to dla mnie ogromne wsparcie... 
co się będą smażyć w te upały, u mamusi lepiej
tylko że nam ciężko... 
ja już zaprzestałam tego sposobu na wywoływanie porodu heheh bo nic to nie daje
tylko się namęczę
a leszka jutro kupię mojemu M bo dziś bidulek cały dzień w pracy to jutro niech sobie chlapnie :-) jakby co to taxi się zawoła
szpital bliziutko to kokosów nie zapłacimy
(dzięki za rady
)
brawo 
bo ja już mokra 

ciśnie mnie w dole tak jakbym miała parcie ...
bo skurczów brak ... siedziec na płaskiej poopie nie mogę :-(poza tym....ciśnie mnie w dole tak jakbym miała parcie ...
dziwnebo skurczów brak ... siedziec na płaskiej poopie nie mogę :-(
ktos cos spalil na polu i wali jak diabli a okien nie pozamykasz bo sie udusiszno ja tez czuje ostry napor ze tak powiem na dol i w dodatku na kiszke stolcowa rowniez co mi sie nie podoba, i dodatkowo z drugiej strony ze sie tak wyraze czyli z zewnatrz mam wrazenie jakby mi ktos maczuge wpychal w pochwe ide pod prysznic najwyzej potem drugi raz pojde tuz przed samym spaniem
a ludzie to sa durniktos cos spalil na polu i wali jak diabli a okien nie pozamykasz bo sie udusisz
i boli coraz mocniej :-(