reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Czy kupiłyście, bądź kupujecie podgrzewacze??

ja mam podgrzewacz ale powiem ze ma swoje plusy i minusy uzywalam go pozno bo mati mial ponad 6 mies i byl awaryjnie bo ok 12 w nocy jadl butle zeby przespac noc czyli do 6 wiec trzymalam z ciepla woda butle i jak sie obudzil tylko mleko albo kaszke dosypywalam i jadl od razu nieomal, tylko ze ten sam efekt uzyskasz jak podgrzejesz moment wode w mikrofali w sumie albo w elektrycznym czajniku, czego kiedys nie bylo wiec podgrzewacze robily furore, trzeba pomyslec i rozwarzyc wszystkie za i przeciw, jesli karmisz piersia wydaje mi sie kompletnie zbedny

reklama
Jestem jestem - nadworna maruda bb:-)
Poprasowałam troszkę, żeby M miał koszule w razie czego. Ale z moim szczęściem to jeszcze ze dwa prasowania zaliczę, jak nie więcej...Czemu ta moja dzidzia nie wychodzi:baffled:

Witajcie ciężaróweczki oraz rozpakowane mamusie:happy2:

Znowu prawie się nie odzywam bo niestety na taki nawał obowiązków nie byłam przygotowana:baffled:
Trójeczka to spora gromadka, a przy tak małej różnicy wieku jak między Szymonkiem,a Emilką roboty jest po prostu full:huh:A jak się ludzie niektórzy dziwią widząc mnie z taką gromadką:szok:obce kobiety mnie na ulicy zaczepiają z pytaniem, czy wszystkie dzieciaczki są moje:-D
Milcia dziś kończy 2 tygodnie i chyba charakter jej się już wyklarował.Chociaż tyle,że jest spokojna.W nocy śpi ładnie.Budzi się ok.3 razy na cycanie:tak:Jedyne zmartwienie jest takie,że dopadła nas jelitówka i każdy ją już przeszedł- poza Emilcią właśnie.Modlę się,że cycanie ją uchroniło, bo dla niej skończyłoby się szpitalem:-(Jakl myślicie jest szansa,że ją ominie to świństwo?
Podczytuję Was dziewczyny jak mam chwilkę, ale finał jest na ogół taki,że jak biorę się do pisania to któreś kurczę z mojego kurnika przypomina sobie,że mama jest bardzo pilnie potrzebna

Widzę,że koleżanki krakowianki jeszcze w dwupaczkach;-)
ewelad Tobie specjalnie chciałam napisać,że jeżeli nie zmieniłaś zdania w kwestii szpitala,czyli nadal masz zamiar rodzić na Ujastku, to według mnie bardzo dobry wybórJesteśmy z emem bardzo zadowoleni z opieki na Ujastku.Owszem szpital jest przeludniony, ale warunki i opieka-przynajmniej po cc-REWELACJA.:tak:Ani przez chwilę nie żałowałam,że właśnie tam urodziłam Emilę

Widzę dwupaczki,że się nudzicie, może któraś chciałaby pozajmować się trochę moimi pociechami?Super rozrywka i zero nudy gwarantowane;-):rofl2:

ogladam discovery science "witajcie w przyszlosci" bylo o gotowaniu heh teraz to na pewno predko nie zjem ale tego drina co serwowali chetnie bym wypila :-)

AAAa bez kitu, ja ciagle dzisiaj od rana spie, tak jak w nocy nie moglam tak teraz oddalabym wszystko zeby choc na chwilke moc polezec na brzuszku bo biodra juz mi pekaja z bolu...:-( a na plecach mi za ciezko.

Ja to wolalabym wlasnie urodzic juz w poniedzialek jak cos no bo jutro piatek, potem weekend, specjalnie w weekend jakos nikt sie mna nie zajmie tam odpowiednio jakbym chciala:p

Hejka Mammi, miło Cie tu widziec choćby i na chwile.

Szkoda ze tak daleko mieszkamy wszystkie od siebie, te dwupaczki- tak bysmy sie umowily na jakies chlańsko mrozonych herbat i wspolne wyzalanie ... moze dzieciaki by ruszylo ... :-)

Kurde, i zapomnialam dodac ze cholernie mecza mnie pytania czy juz urodzilam, kiedy urodze, czy to juz i td, jak sie czuje... No jak mam sie czuc. ****owo juz ledwo zyje,a dziecko na swiat sie nie pcha cos.

reklama
Nudy Nudy
Mammi to podrzuć któreś ze swoich pociech bo i tak nie mam co robić
Supcio ja przestalam telefony odbierac od znajomych bo mnie to poprostu wkurza jak urodze to powiem badz sie pochwale

Do góry