M
mammi
Gość
Nadiaa wybacz moją pomyłkę.Przy nicku nie ma informacji skąd jesteś stąd ten błąd.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

teraz jedną ręką bo drugą trzymam małego, właśnie się obudził i troszkę pojadł

Ninka pewnie niespokojna z powodu upałów-nam dają się we znaki, a takie maleństwa nie mają jeszcze wykształconych w skórze wszystkich tych ustrojstw do regulacji temperatury ciałka-mam nadzieję, że teraz już będzie odsypiać ładnie:-)

no i gratulacje z powodu kredytu- super, że w końcu się udało!!! udanych chrzcinek!!!

:-
:-
moj m musi sobie sam wymyslac bo mnie sie juz nawet tego nie chce a zwatpil jak mu dalam na obiad ziemniaki z sosem do spaghetti
ciazowy przypadek

tym bardziej ze porozmawialam z fachowa sila ze tak powiem i mi kolezanka powiedziala ze to nie wywoluje a przyspiesza tak jak czytalam gdzies w necie i ze jesli organizm nie jest gotowy to tylko wymorduje mnie w kibelu a po co mi to ?? i ze wlasnie ze wzgledu na przyspieszenie akcji robia lewatywy w szpitali i tez z tego wzgledu nie powinno sie jej robic samemu w domu, i jeszcze dochodzi fakt ze 2 dziecko ponoc rodzi sie szybciej (u mnie to raczej pewne, bo pierwszy porod 23h - widzisz mam sie czego bac ;-)) i co jakbym nie zdazyla z tego kibela???

co ja bede w nocy robic??? :-(
cos mi sie widzi ze jakby mnie uspili to o fajki bede wolac 

Twoja już będzie po chrzcie, a nasze się jeszcze nie urodzą...:-(