M
mammi
Gość
Nadiaa wybacz moją pomyłkę.Przy nicku nie ma informacji skąd jesteś stąd ten błąd.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

teraz jedną ręką bo drugą trzymam małego, właśnie się obudził i troszkę pojadł

Ninka pewnie niespokojna z powodu upałów-nam dają się we znaki, a takie maleństwa nie mają jeszcze wykształconych w skórze wszystkich tych ustrojstw do regulacji temperatury ciałka-mam nadzieję, że teraz już będzie odsypiać ładnie:-)

no i gratulacje z powodu kredytu- super, że w końcu się udało!!! udanych chrzcinek!!!

:-
:-
moj m musi sobie sam wymyslac bo mnie sie juz nawet tego nie chce a zwatpil jak mu dalam na obiad ziemniaki z sosem do spaghetti
ciazowy przypadek

tym bardziej ze porozmawialam z fachowa sila ze tak powiem i mi kolezanka powiedziala ze to nie wywoluje a przyspiesza tak jak czytalam gdzies w necie i ze jesli organizm nie jest gotowy to tylko wymorduje mnie w kibelu a po co mi to ?? i ze wlasnie ze wzgledu na przyspieszenie akcji robia lewatywy w szpitali i tez z tego wzgledu nie powinno sie jej robic samemu w domu, i jeszcze dochodzi fakt ze 2 dziecko ponoc rodzi sie szybciej (u mnie to raczej pewne, bo pierwszy porod 23h - widzisz mam sie czego bac ;-)) i co jakbym nie zdazyla z tego kibela???

co ja bede w nocy robic??? :-(
cos mi sie widzi ze jakby mnie uspili to o fajki bede wolac 

Twoja już będzie po chrzcie, a nasze się jeszcze nie urodzą...:-(