Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

bo bylo tak zrobili lewatywe a do szpitala przyjechalam bo wody odchodzily , zachcialo mi sie siku wiec pognalam do lazienki i w trakcie zadzialala lewatywa a do tego cieknace wody do dzis mi sie smiac chce jak sobie przypomne przerazona mine mojej mamy z mojego histerycznego smiechu i placzu 

i jak przerazona pyta "co sie dzieje" a ja jej na to "niecodziennie leci ci z 3 dolych otorow na dole jednoczesnie" trzymam kciuki zeby i tobie obrocilo sie w zart moze niedokladnie jak u mnie ale zebys sie przestala stresowac bo nie warto :-)
sobie tez kupilam :-) ostrza do maszynki
bo jak wzielam jednorazowke to sie pozacinalam jak diabli po omacku
wrocilismy do domku zjedlismy kolacje jakas glodna bylam
ogarnelam kuchnie posprzatalam lazienke szczegolnie pana k jakby mnei znowu po kolacji zebralo na rozmowy z nim
potem m wzial piwko lecha bo ponoc spragniony wrazen chociaz sie smialam ze za chwile moze miec wrazenia
coz lyknelam troche od niego, moze mnie z porodowki nie wyrzuca w razie czego :-) bedziemy twardo z m rzuc gumy do zucia czy cus
ogladam CSI i poprasowalam troche
wyspalam sie i humor mam od razu lepszy :-) czego i wam zycze
jednak nie wierzę że się coś rozkręci. Ostatni tydzien co rano budzę sie bez nadziei.
dobranoc