kacperek i fasolka
Fanka BB :)
WItam sie i ja nadal 2 w 1 a tak bym juz chciala byc po.
Na poczatku Agatha witajcie w domciu.
Vanilka mam nadzieje ze goraczka zniknela??i jest juz wporzadku.
Emih Vanilka i Agatha ja tez sie tego obawiam to co wy teraz przechodzicie i mam nadzieje ze jak sie juz uporacie to bede mogla liczyc na jakies wasze wskazowki i pomoc bo ze tak powiem doswiadczone bedziecie.??A gdyby tak np. choc na spacerze pograc z dzieciakami w pilke albo cos porobic moze dzieciaczki by wiedzialy ze sa kochane nadal i najwazniejsze??nie wiem narazie wymyslam bo sprawdzonych sposobow to to ja nie mam.
No i co dzisiaj jest moj termin a tu ani widu ani slychu. tak wiec jestem kolejna przeterminowana ciezarowka:-)
Supcio widze ze mamy ten sam termin i jak u ciebie??
Eweland sliczna psinka :-)a jak tam u ciebie??dzieje sie cos??
Ja to bym chciala aby mi wody odeszly dzisiaj wieczorem bo ja juz nie daje rady a spac wogole nie moge tzn spie ale jak mam sie przekrecic na bok to taki bol jest ze hej.
Jedyneczko trzymam kciuki choc ty juz tam jestes. Czekamy na wiesci oby jak najlepsze ja to dopiero sie w szpitalu znajde w ostatecznosci w poniedzialek.
o nic uciekam narazie posprzatac i na dzialke wiatere wieje chmurki na iebie to i sloneczko zaniklo wiec bedzie mozna porobic bo fasolka juz dochodzi do siebie.
Patipula widze ze i ty tez na dzisiaj czy wczoraj termin mialas???
Milego dnia i do wieczorka.
Na poczatku Agatha witajcie w domciu.
Vanilka mam nadzieje ze goraczka zniknela??i jest juz wporzadku.
Emih Vanilka i Agatha ja tez sie tego obawiam to co wy teraz przechodzicie i mam nadzieje ze jak sie juz uporacie to bede mogla liczyc na jakies wasze wskazowki i pomoc bo ze tak powiem doswiadczone bedziecie.??A gdyby tak np. choc na spacerze pograc z dzieciakami w pilke albo cos porobic moze dzieciaczki by wiedzialy ze sa kochane nadal i najwazniejsze??nie wiem narazie wymyslam bo sprawdzonych sposobow to to ja nie mam.
No i co dzisiaj jest moj termin a tu ani widu ani slychu. tak wiec jestem kolejna przeterminowana ciezarowka:-)
Supcio widze ze mamy ten sam termin i jak u ciebie??
Eweland sliczna psinka :-)a jak tam u ciebie??dzieje sie cos??
Ja to bym chciala aby mi wody odeszly dzisiaj wieczorem bo ja juz nie daje rady a spac wogole nie moge tzn spie ale jak mam sie przekrecic na bok to taki bol jest ze hej.
Jedyneczko trzymam kciuki choc ty juz tam jestes. Czekamy na wiesci oby jak najlepsze ja to dopiero sie w szpitalu znajde w ostatecznosci w poniedzialek.
o nic uciekam narazie posprzatac i na dzialke wiatere wieje chmurki na iebie to i sloneczko zaniklo wiec bedzie mozna porobic bo fasolka juz dochodzi do siebie.
Patipula widze ze i ty tez na dzisiaj czy wczoraj termin mialas???
Milego dnia i do wieczorka.
Ostatnia edycja:

)
dostałam również hehehe od chrześnicy M - ciuszki po lalce :-)
to było specjalnie żeby ciotkę rozruszać do porodu
"
będę więc robić za DOSŁOWNIE całodobową ochronę Zuzi 
i będę musiała bardzo uważać, 5 letnia dziewuszka a rozkapryszona okrutnie!!
:-(
i doszlam do wniosku ze nie wygladam tak powtwornie wiec moze jeszcze beda ze mnie ludzie po porodzie ;-)
w poprzedniej ciazy tez tak bylo jak tylko wlaczylam ten program to 15 min i spie i wlasnie zaobserwowalam powtorke z rozrywki najlepiej usypia mnie cos o II wojnie swiatowej i o egipcie