reklama
Fajnie
Moze jak jedyneczka sie rozchula to i my jakos polecimy... :-)
Wiecie z czym mam problem? boje sie lewatywy, ze jak juz zaczna mi robic to do kibla nie zdaze dobiec
Spadam spac, w taki upał...
Rano mame do pracy trzeba zawiezc, bo musze samochod pozyczyc zeby na ktg na 10 smignac... :-)
trzymajcie kciukasy zeby sie cos ruszylo :-)
Moze jak jedyneczka sie rozchula to i my jakos polecimy... :-)
Wiecie z czym mam problem? boje sie lewatywy, ze jak juz zaczna mi robic to do kibla nie zdaze dobiec
Spadam spac, w taki upał...
Rano mame do pracy trzeba zawiezc, bo musze samochod pozyczyc zeby na ktg na 10 smignac... :-)
trzymajcie kciukasy zeby sie cos ruszylo :-)
Ostatnia edycja:
Wieczorek
nadal cisza
mysza czytam o twoim podwoziu a m sie pyta z czego sie smieje wiec mowie ze moze z siebie w przyszlosci ;-)
aneta no niestety tak to bywa dlatego ja nie bede uzywac laktatora, bo poprzednim razem mialam zajeb... polozna i nauczyla mnie recznie a laktatorem sie meczylam i efekt byl mizerny natomiast recznie bajka i przy okazji masaz ;-)
tiffi a to fakt ze "naszego" mleka w mikro nie wolno widzisz nie pomyslalam, ale jak mala bedzie glodna a ty bedziesz w podgrzewaczu podgrzewala to dziecko sie nie bedzie moglo doczekac bo one mocno nie grzeja
supcio kciukasy trzymam za ktg
a co do lewatywy to cos ci powiem ja podczas porodu synka poplakalam sie ze smiechu przez ta lewatywe

bo bylo tak zrobili lewatywe a do szpitala przyjechalam bo wody odchodzily , zachcialo mi sie siku wiec pognalam do lazienki i w trakcie zadzialala lewatywa a do tego cieknace wody do dzis mi sie smiac chce jak sobie przypomne przerazona mine mojej mamy z mojego histerycznego smiechu i placzu 

i jak przerazona pyta "co sie dzieje" a ja jej na to "niecodziennie leci ci z 3 dolych otorow na dole jednoczesnie" trzymam kciuki zeby i tobie obrocilo sie w zart moze niedokladnie jak u mnie ale zebys sie przestala stresowac bo nie warto :-)
m wrocil z pracy i pojechalismy do tesco kupic mu jakies spodenki bo nie bede codziennie prala a w zwiazku z tym ze tam przeceny to udalo sie fajne znalezc chociaz puchy straszne na dziale meskim
sobie tez kupilam :-) ostrza do maszynki
bo jak wzielam jednorazowke to sie pozacinalam jak diabli po omacku
wrocilismy do domku zjedlismy kolacje jakas glodna bylam
ogarnelam kuchnie posprzatalam lazienke szczegolnie pana k jakby mnei znowu po kolacji zebralo na rozmowy z nim
potem m wzial piwko lecha bo ponoc spragniony wrazen chociaz sie smialam ze za chwile moze miec wrazenia
coz lyknelam troche od niego, moze mnie z porodowki nie wyrzuca w razie czego :-) bedziemy twardo z m rzuc gumy do zucia czy cus
ogladam CSI i poprasowalam troche
odkrylam pewna rzecz
wyspalam sie i humor mam od razu lepszy :-) czego i wam zycze
Spokojnej nocki
nadal cisza
mysza czytam o twoim podwoziu a m sie pyta z czego sie smieje wiec mowie ze moze z siebie w przyszlosci ;-)
aneta no niestety tak to bywa dlatego ja nie bede uzywac laktatora, bo poprzednim razem mialam zajeb... polozna i nauczyla mnie recznie a laktatorem sie meczylam i efekt byl mizerny natomiast recznie bajka i przy okazji masaz ;-)

tiffi a to fakt ze "naszego" mleka w mikro nie wolno widzisz nie pomyslalam, ale jak mala bedzie glodna a ty bedziesz w podgrzewaczu podgrzewala to dziecko sie nie bedzie moglo doczekac bo one mocno nie grzeja
supcio kciukasy trzymam za ktg

a co do lewatywy to cos ci powiem ja podczas porodu synka poplakalam sie ze smiechu przez ta lewatywe

m wrocil z pracy i pojechalismy do tesco kupic mu jakies spodenki bo nie bede codziennie prala a w zwiazku z tym ze tam przeceny to udalo sie fajne znalezc chociaz puchy straszne na dziale meskim

odkrylam pewna rzecz

Spokojnej nocki
niunia456
Fanka BB :)
jedyneczka szaleje widze rozbraja mnie dziewczyna hamburgera wcina :-) a mowilam jej zeby pizze zamówiła aa nie tak sie głodzi
Trzymamy kciuki grono dwupaków powoli się rozpada co jest z wami dziewczyny

Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
Witam wieczorowo... Nie poodpisuje Wam bo nie mam siły siedziec przy kompie... Ale czytałam forum na bierzaco na komorce. Leże już w łóżeczku bo od ponad godzine męczą mnie bóle krzyża i podbrzusza czasem...Ale poki co regularności chyba brak. Chociaz ból jest przycmiony i ciezko ocenić kiedy sie zaczyna a kiedy Konczy... Hm
jednak nie wierzę że się coś rozkręci. Ostatni tydzien co rano budzę sie bez nadziei.
Kurcze nie dosc ze boli to jeszcze niuńka moja tak mocno się rozpycha:-(
Jedyneczko jesteś juz w szpitalu więc widzisz koniec drogi. Pozazdrościć:-) powodzenia!!- ale to każdej z nas dwupaczek. Trzymajmy sie dzielnie. I chyba...wrzucmy na luz, to moze wtedy coś ruszy.
Buziaki i słodkich snów!!
dobranoc

Kurcze nie dosc ze boli to jeszcze niuńka moja tak mocno się rozpycha:-(
Jedyneczko jesteś juz w szpitalu więc widzisz koniec drogi. Pozazdrościć:-) powodzenia!!- ale to każdej z nas dwupaczek. Trzymajmy sie dzielnie. I chyba...wrzucmy na luz, to moze wtedy coś ruszy.
Buziaki i słodkich snów!!

ewelad
jedyneczka kciuki trzymamy!!!
a do mnie moja położna dzwoniła spytać co i jak i dostałąm 2 zalecenia: 1.przypomnieć sobie moment zapłodnienia i wdrożyć w życie, 2. przestać się ciśnieniować, bo to jeszcze bardziej blokuje
tak więc Butterfly masz rację- relax Dziewczyny:-)
a do mnie moja położna dzwoniła spytać co i jak i dostałąm 2 zalecenia: 1.przypomnieć sobie moment zapłodnienia i wdrożyć w życie, 2. przestać się ciśnieniować, bo to jeszcze bardziej blokuje
tak więc Butterfly masz rację- relax Dziewczyny:-)
niunia456
Ashika ja dzis tez nie pospie mojego jeszcze w domu nie ma do tego kolezanka ma za chwile wpasc na nocleg bo rozstala sie ze swoim i szuka oparcia a ja moge zaczac rodzic i bedzie wesoło
to wiec wrzucamy na looz dziewczyny

reklama
tiffi1
niunia nie nastawiaj się, bo to jednak dużo daje, ja nie kupowałam żadnego mleka,stwierdziłam, że będę próbować, choć z ,mojego biustu farmy mlecznej bym nie wypatrzyła, ale udało się
supcio ja poprosiłam o lewatywę a pni mi mówi, że oni nie robią, że jak chcę czopka dostanę to się tak zestresowałam że nie robią że trzy razy byłam w wc ( ja która z zaparciami się mordowałam), więc jak widzisz stres robi swoje
ashika ja się nie znam zupełnie, raczej myślałam o awaryjnych sytuacjach jakby M samego zostawiać w domu. Dobrze że humor lepszy
jedyneczka trzymam kciuki a ty hamburgera wcinasz no no no
ewelad mądre rady dostałaś :-)
Ja dzisiaj wzięłam sobie za punkt honoru nadrobić bb różne watki, nawet opisałam poród w końcu, tylko jakoś długo mi wyszło i nie wiem czy któraś to przeczyta. Pisze oczywiście na raty, le teraz mała śpi, choć zaraz będzie pobudka.
supcio ja poprosiłam o lewatywę a pni mi mówi, że oni nie robią, że jak chcę czopka dostanę to się tak zestresowałam że nie robią że trzy razy byłam w wc ( ja która z zaparciami się mordowałam), więc jak widzisz stres robi swoje
ashika ja się nie znam zupełnie, raczej myślałam o awaryjnych sytuacjach jakby M samego zostawiać w domu. Dobrze że humor lepszy
jedyneczka trzymam kciuki a ty hamburgera wcinasz no no no
ewelad mądre rady dostałaś :-)
Ja dzisiaj wzięłam sobie za punkt honoru nadrobić bb różne watki, nawet opisałam poród w końcu, tylko jakoś długo mi wyszło i nie wiem czy któraś to przeczyta. Pisze oczywiście na raty, le teraz mała śpi, choć zaraz będzie pobudka.