tiffi1
Fanka BB :)
maruśka deski są średnie, lepiej jakieś razowe pieczywo ale bez karmelu. Mi po mleko tak różnie było,najmniejszy cukier po jajach miałam.
ewelad moja też tak miała jednej nocy i dałam jej cyca, a drugiej pogłaskałam i poszła spać. A jak robisz bitki w jakimś sosie?
lionne to normalne że te pierwsze włoski się wycierają
Moje dziecię zagaduje (leży koło mnie), nudzi jej się chce atrakcji :-) A wczoraj dostałam dwie przesyłki z hipp tam był słoiczek jabłko, jakaś herbatka i próbka mleka i czegoś tam jeszcze, nie wiem chyba to ze strony hipp dostałam bo nie z tego co ze szpitala. I tam były takie bony do rossmana ze zniżką na produkty z hipp.
Mam do was pytanie jak zaczniecie dawać/ jak dajecie już jakieś słoiczki to z jakich firm. Testowałyście/ będzieci testować kilka???
ewelad moja też tak miała jednej nocy i dałam jej cyca, a drugiej pogłaskałam i poszła spać. A jak robisz bitki w jakimś sosie?
lionne to normalne że te pierwsze włoski się wycierają
Moje dziecię zagaduje (leży koło mnie), nudzi jej się chce atrakcji :-) A wczoraj dostałam dwie przesyłki z hipp tam był słoiczek jabłko, jakaś herbatka i próbka mleka i czegoś tam jeszcze, nie wiem chyba to ze strony hipp dostałam bo nie z tego co ze szpitala. I tam były takie bony do rossmana ze zniżką na produkty z hipp.
Mam do was pytanie jak zaczniecie dawać/ jak dajecie już jakieś słoiczki to z jakich firm. Testowałyście/ będzieci testować kilka???
Ostatnia edycja:

Poję go smectą żeby się nie odwodnił, jak schudnie to nic się nie stanie, bo zbyt dużo ostatnio przybrał, ąle niech się już skończy ta biegunka, bo się martwię...
Ale od przodu widać, że coś włoski wystartowały :-)

wydałam po trzykroć 30zł na stronce typu podbij.pl i po trzykroć przegrałam.. szlak by to trafił.. 90zł poszło się bujać gdzie i tak z kasą u nas ciężko