jedyneczka
Fan(ka)
M buszuje dziś za prezentami dla dziewczyn bo na allegro z osobistym kupujemy. Emi zażyczyła sobie ciężarówę policyjną
To jeszcze nic, Julka napisała w liście 3 opcje (bo ona nadal wierzy w Mikołaja
Więc tak:kot interaktywny, lego albo worek bokserski z rękawicami
Dostanie lego
A zakręcona jest z wiekiem coraz bardziej. Mówi ostatnio do M że dostała piątkę z polskiego (2 klasa) , M pyta za co a ona że za dodawanie
M że chyba to matematyka z ona chwila namysłu i o no faktycznie z matematyki
M to się czasem martwi o nią ale poza tym nie ma problemów z nauka czy coś.
tiffi jak w nowym domku?:-)
dzamenka gdzieś ty? Mam nadzieję że wy w zdrowiu;-)
ewelad ja nie widzę u mojej nic w dziąśle więc pewnie z natury upierdliwa, po tatusiu afkors
Ja pójdę w środę albo czwartek ja nie przejdzie, czekam tydzień ile niby katar może trwać.
MM to ciacho na bebilonie:-) Tylko że to chyba drogi gips
agatha ale numer
U mojej koleżanki kiedyś w tv głos pogotowia łapał bo mieli bazę blisko
Ojej przykro z teściową . Ale chyba wyjdzie na święta? Ale i tak nie dla niej teraz trudy kolacji wigilijnej
Ja też po przerwie długiej dałam kaszkę bo warzywka od 2 tygodni daję tylko tak długo bo po 3 dni jedno po troszku i obserwuję i tak nam zeszło:-) To weźcie N jak korzystniej. My teraz płacimy 62zł (nie pamiętam czy pisałam
) i mamy pakiet podstawowy, sport, bajki, muzyka, przyrodnicze i filmowy.
Fryty sobie zaraz zjem
To jeszcze nic, Julka napisała w liście 3 opcje (bo ona nadal wierzy w Mikołaja
Więc tak:kot interaktywny, lego albo worek bokserski z rękawicami
Dostanie lego
A zakręcona jest z wiekiem coraz bardziej. Mówi ostatnio do M że dostała piątkę z polskiego (2 klasa) , M pyta za co a ona że za dodawanie
M że chyba to matematyka z ona chwila namysłu i o no faktycznie z matematyki
M to się czasem martwi o nią ale poza tym nie ma problemów z nauka czy coś.tiffi jak w nowym domku?:-)
dzamenka gdzieś ty? Mam nadzieję że wy w zdrowiu;-)
ewelad ja nie widzę u mojej nic w dziąśle więc pewnie z natury upierdliwa, po tatusiu afkors
Ja pójdę w środę albo czwartek ja nie przejdzie, czekam tydzień ile niby katar może trwać.MM to ciacho na bebilonie:-) Tylko że to chyba drogi gips
agatha ale numer
U mojej koleżanki kiedyś w tv głos pogotowia łapał bo mieli bazę blisko
Ojej przykro z teściową . Ale chyba wyjdzie na święta? Ale i tak nie dla niej teraz trudy kolacji wigilijnej
Ja też po przerwie długiej dałam kaszkę bo warzywka od 2 tygodni daję tylko tak długo bo po 3 dni jedno po troszku i obserwuję i tak nam zeszło:-) To weźcie N jak korzystniej. My teraz płacimy 62zł (nie pamiętam czy pisałam
) i mamy pakiet podstawowy, sport, bajki, muzyka, przyrodnicze i filmowy.Fryty sobie zaraz zjem

już pisałam, ale polecam kropelki homeopatyczne euphorbium na katarek
a jakie zalecenia ze szpitala- tzn odnośnie terminu tej operacji? kazali przyśpieszyć?