agatka_natalia
Fanka BB :)
cześć
jedyneczka przesuwa się szczęka raz w lewo raz w prawo. Przeważnie się to robi jak leży u mnie na ramieniu.
mysza Andrzejek ciągnie za włosy i za nos. A za nos ciągnie jak śpi z nami i pierwszy się obudzi.
Głowa mnie boli. Nie wyspałam się. O 6.30 myślałam, że szału dostanę. M chrapał, a Andrzej jęczał, a ja chciałam spać, wrrrrr. Jeszcze do tego szwagierka mnie wkur..... Jechała z teściową do fryzjera. Poprosiłam ją żeby wzięła nr tel do manikiurzystki (zakład mają dwie siostry, jedna jest fryzjerką, druga kosmetyczką-manikiurzystką, a nie mam nr tel. do niej bo telefon utopiłam), a ona do mnie, z tekstem, że napewno nie będzie pamiętać. To mówię, jej to pamiętaj. Przyjechała, pytam się jej czy wzięła numer, a ona do mnie przecież Ci mówiłam, że nie będę pamiętać.
jedyneczka przesuwa się szczęka raz w lewo raz w prawo. Przeważnie się to robi jak leży u mnie na ramieniu.
mysza Andrzejek ciągnie za włosy i za nos. A za nos ciągnie jak śpi z nami i pierwszy się obudzi.
Głowa mnie boli. Nie wyspałam się. O 6.30 myślałam, że szału dostanę. M chrapał, a Andrzej jęczał, a ja chciałam spać, wrrrrr. Jeszcze do tego szwagierka mnie wkur..... Jechała z teściową do fryzjera. Poprosiłam ją żeby wzięła nr tel do manikiurzystki (zakład mają dwie siostry, jedna jest fryzjerką, druga kosmetyczką-manikiurzystką, a nie mam nr tel. do niej bo telefon utopiłam), a ona do mnie, z tekstem, że napewno nie będzie pamiętać. To mówię, jej to pamiętaj. Przyjechała, pytam się jej czy wzięła numer, a ona do mnie przecież Ci mówiłam, że nie będę pamiętać.
ambitnie z tymi cwiczeniami-ja liczę że sam pobyt w wodzie mnie odchudzi i ujędrni-taka ze mnie naiwniara
i nie jesteś wariatka, albo jesteśmy obie- ja jak mnie D wk..., od razu mam wiąchę przygotowaną i czekam tylko, az się odezwie, ale się wycwanił i mnie nie zaczepia
Dobrze że np. nie zemdlał sam będąc w domu! He he to dostaje twoja Natasia też coś dla cery
Ja i mój M lubimy różności a najbardziej kluchy, pierogi, makarony czyli wszystkie poopowypełniacze
Jak porządnej firmy rolety to warto;-) to według wykresu niby teraz będzie luzik tak?:-)
.M Cię mówisz przejrzał
Albo mlaska językiem, albo tak przeżuwa właśnie, jak ta mućka
Nie chcę parasolki, bo jednak na klocki na takich małych kółeczkach wozić, to trzeba się namęczyć, zwłąszcza na naszych dziurawych chodnikach i półmetrowych krawężnikach. M mówi żeby brać, bo za 1000 jest jeden, a reszta za 1500 w górę, a potem się łatwo sprzeda bo trzymają cenę... eh...