Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Orchi kochana jak nie chcesz się zwierzac to w porządku, myslę, ze dasz rade boś silna dziewuszka z twardą dupką a każda z nas ma dołki i doły i duże i małe smutki. Tulam cie
pochwale sie wam dziewczyny. W wekkend robiłam porządki w szafach dzieciecych. Odłozylam dla siostry ciuchy z których moi powyrastali. Ale część juz byla tak zniszczona, ze chciałam wyrzucić. A dzieciaki mnie poprosily zebym im te zniszczone rzeczy zostawiła. Zgodziłam się, a po chwili przyszli po nici i igły.
Okazało się że postanowili uszyc po maskotce dla dzidziusia :-)
Każdy z nich uszył myszkę.
Aga z piżamy, a Sebek ze starego swetra.
Aga doszyła guziczki (oczy i nosek), a Sebek stwierdzil że to zbyt niebezpieczne dla dzidziusia (te guziki) i jak wymysli jak zrobic oczy i nos to dorobi, a póki co jest bez.
Zobaczcie co im z tego wyszlo
No bawcie się dobrze kochane i piszcie dużooo,będę miała co czytać później ;-)
Buziaki ślę słodkie i dziękuję za miłe słowa :* kochane jesteście !!!
Zajrzę później idę w cholerę,może się ogarnę,bo jak na tą chwilę przeraża mnie to wszystko :*
Dziękuję. Powiem wam, ze zaskoczył mnie sam pomysł. Mile ze myslą o dzidziolu takimi kategoriami :-) Upewnia mnie to w przekonaniu że jednak sie cieszą z nowego rodzenstwa