reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin no dzieci masz super moje zbytnio się nie wysilają;-) tzn cieszą się ale tak jakby nie wierzyli ze ona tam na pewno w tym brzuchu jest .Syn sie wczoraj wręcz oburzył jak oglądał usg i mała pokazała faka:-D no mieszała tymi raczkami a on cos sobie upatrzył tzn śmiał się z niej ale szybko stracił zainteresowanie filmem ;-)

Witam WAS Lipcóweczki ;) Pamiętacie mnie jeszcze? dawno się nie odzywałam, ale jakoś czasu nie było:zawstydzona/y: Pozdrawiam serdecznie, mogę się do was z powrotem dołączyć???

Orchidea, ja też wczoraj czulam prawie cały czas a dzis znów nic. A juz się cieszyłam ze skoro tak dugo czuję i tak wyraźnie to juz tak bedzie cały czas i nici...
Margerita, to nie jest tak ze oni caly czas kombinuja co by tu teraz dla dziecka. Zdjecia tez obejrzeli i tyle, tetna posluchali raz i wiecej nie chca. Marza o tym zeby isc na usg, moze ich wezme na polowkowe... zobaczymy. Ale ciagle to dziecko się przewija w ich rozmowach z nami czy naeet jak miedzy soba gadaja. Codziennie na tapecie jest temat "Imię dla malutka" :-) A mnie to w sumie cieszy, martwiłabym się gdyby mieli to w nosie i ani słowem nie wspomnieli

Witam WAS Lipcóweczki ;) Pamiętacie mnie jeszcze? dawno się nie odzywałam, ale jakoś czasu nie było:zawstydzona/y: Pozdrawiam serdecznie, mogę się do was z powrotem dołączyć???

hej iwonuś córo marnotrawna :-D Jasne ze możesz, co to wogóle za pytanie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
iwonuś no pewnie,że pamiętamy ;-) czuj się jak u siebie;-)
Corin no moje dzieci tez wiecznie o Oldze rozmawiają tzn czego to jej nie nauczą a kto to ją bedzie do swojego pokoju brał,a kto na spacery;-)

Oglądam sobie wózki na allegro jeju juz pare bym kupiła :-Dmyślę nad używką ...są takie bryki ,że oczy az mi sie błyszczą ajjjjj. Tylko ,że ja sie juz na tym w ogóle nie znam szukam wózka wysokiego bo my z męzem do małych nie należymy a ze zdjęcia duzo nie wywnioskuje. Trzeba chyba wybrać sie na wycieczki po sklepach :eek:Corin zazdroszczę Ci ze masz to juz za sobą .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki dziewuszki miło znowu będzie piasć z WAMI ;) Barakowało mi tych pogawędek i czytania ;) Ale naskrobałyście stron, nawet nie przymierzam się do nadrobienia bo zeszłoby mi chyba ze dwa dni:-) Przeczytałam tylko 5 str także Wisienka gratuluję córeczki, Anulka gratuluję synka, colin super te twoje pociechy zobaczysz jak będą opiekować się maleństwem:tak:
Nie odzywałam się bo tydzień temu popsół mi się komputer, odebrałam dopiero we wtorek rano, po południu teściowa zjechała na trzy dni :wściekła/y: (nie to żebym jej nie lubiła bo jest spoko babka ale mimo wszystko to TEŚCIOWA
U mnie wszystko dobrze dzidzulek grandzi w brzucholku:tak: Nie mogę doczekać się 17 marca mam nadzieje że potwierdzi się płeć i będzie Adrianek :-)
Cieszę się że u Was wszystko dobrze !!!
Orchidea głowa do góry !!!;-)

Iwonus tez zaczynam myslec czy nie nazwac Adrian, ja tak pragne Macka ale nikt nie che sie zgodzic:wściekła/y:wybralismy jedno niby jestem przekonana ale naczytalam sie ze jest dosc popularne i juz nie wiem czy Bartosz...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry