reklama

Lipiec 2011

dodi no kto wie może się i pożenią :-D
psota Italiańca miałaś hihi kurde ale to podrywacze są hihi pół roku tam pracowałam kurde ale jednak w Pl to w Pl

reklama
Dziewczynki, potrzebyję Waszej rady.
Wprawdzie czekam jeszcze na wyniki amnio, ale zaczęłam juz kompletować wyprawkę. Jakiej firmy będziecie kupowały butelki i smoczki?

Gocha no ja o sobie napiszę buteleczkę kupiłam tomme tipee a smoczek kupuję Nuby,to sa moje typy ale pewnie każda będzie miała inne :-D
psocia daj spokój to nie czasy jak kiedyś,że szlachcic nie mógł slubu wziąć z chłopką a teraz tymbardziej,że my stąd a faceci nasi stamtąd echh do doooooopy z takimi co mysla,że z innego regionu ktoś to jest "inny" .I dobrze Polak lepszy !! Jeszcze bys makaronu na tony jadła hihi
dodka no wiem wiem żartuję,ale tak to fajnie zabrzmiało :zawstydzona/y: zawsze lepsze to nic robić za grosze w Pl i wegetować kuźwa

Ostatnia edycja:
orchidea, ja smoczek kupie jeden na poczatek i to taki kształt co miala Michasia.. ona lubiła tylko te proste, nie profilowane smoczki, ale zobaczymy może druga będzie miala inny gust:)

reklama
u nas jest łatwiej, bo oboje z Warszawy jesteśmy.... :) a rozumiemy się bez słów, więc tłumacz i tak byłby niepotrzebny....

wiecie, że chyba jako jedyna nie robię żadnych zakupów dla dziecka.... może zacznę po połówkowym - i to kompletnie nie chodzi o płeć..... raczej obawy..... ale fajnie się czyta o Waszym zakupowym szaleństwie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry