reklama

Lipiec 2011

reklama
Sestinka - jaciee... jaki blok.... Ja tez chce!!!!!! :-)
Danuska - licz, ze dwa bo tak to ja bym miala wiecej na plusie niz 5, bo przy wymiotach tez schudłam... ;-)
Iwonuś - ciemny braz :-)
Orchidea kochana, cos czuje ale słabiej niz wczesniej, tak bardziej przytłumione, jakby dzidzia gdzies głebiej była... To mozliwe, zeby sie tak schowala do srodka? :-(:confused:

Katerinka, Iwonuś jesteście z pewnością szczuplejsze ode mnie i dlatego:)

Co do ruchów mojego maleństwa, to cały czas czuję dość wyraźnie:) Wczoraj w nocy i dzisiaj rano nawet tatusiowi odpowiedział na zaczepki;)

Witam lipcoweczki:-)wiekszosc zapracowana tak jak ja, pranie robie, pomidorowa i oczywiscie sprzatanie:wściekła/y:na zakupy mojego wyslalam bo duzo nie trzeba, brzuch mnie dzis boli jade na nospie:-(nie dalam rady wszystkiego doczytac, moze wieczorem...wiem tylko,ze:
Corin miala problemy, dobrze ze juz ok,trzymaj sie kochana:-)
Orchidea, psota moj tak samo chrapie na plecach tak jak pisalyscie traktor a po piwie:szok:kopie go ale na boku tez chrapie tyle dobrze ze mniej;-)
Emka spokojnie tak z babciami jest, z czasem zrozumie zobaczy ze jestes szczesliwa, nie smuc sie bo i niunia tez to czuje
Zaneta witaj:-)
A co do wagi przytylam jakies 7kg;-)
Jak na razie tyle przeczytalam i zapamietalam:zawstydzona/y:

Sesti, do Gdańska rzuć, tylko w głowę nie celuj :-p
Katerina, masz racje mi też bardziej pasuje że jestem +2, tego będę się trzymać, chociaż w karcie mam pierwsza wagę zapisaną 52.

Psotka, no nie wiem... Ja mam 168cm i przed ciaza wazylam 64 a teraz juz prawie 69! Moze to dlatego ze po 2,5 miesiacach wymiotowania, mogłam w koncu jesc i nie konczylo sie to wiszeniem nad klopem.. :dry:
Albo dlatego, ze teraz jem normalnie bo przed ciaza to ciagle pilnowalam tego co jem, liczylam kalorie, piłam kawe i cole light zeby nie czuc głodu.. - taki odpał jak to mój tata nazwal. Ale to dlatego, ze nigdy nie potrafilam zaakceptowac swojego wygladu. Zawsze czułam sie gorsza i brzydsza od innych. W dziecinstwie byłam troszke grubsza i w psychice tak do dzis zostalo chyba.. :zawstydzona/y::-( Porąbane.
Jak kiedys przeczytałam ile schudlaś (bo chyba dobrze pamietam?) to... Podziwiam. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry