reklama

Lipiec 2011

reklama
hanami dzieki za wsparcie od razu mi lzej na secu ze nie tylko ja slabo odczuwam ruchy,jutro ide do lekarza i dowiem sie czy wszystko dobrze.Orchideo ja to ostatnio tez jadlam lody ale do wiosny teraz bende czekac teraz bo sie rozchorowalam przez te lody i caly ten tydzien w lozku przekimalam :)ech

Witajcie brzucholinki! Ja jestem tak zasmarkana ze chyba zaraz zaczne w przescieradlo smarkac bo wszystkie chustki sie pokonczyly!

Teska, no wlasnie tak czytam sobie (z lekka doza zazdrosci;) ) jak to naszym Lipcoweczka dzieciaczki daja znac o sobie, u mnie dalej tylko lekkie pukanie od czasu do czasu...Nie chce sie nakrecac, we wtorek mam polowkowe, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok...A Ty napisz jak tam po jutrzejszym badaniu, i trzymam kciuki! Musi byc dobrze! A bedzie chlopak czy dziewczynka?

Pisalyscie o ciuchach, tez uwazam ze nie ma sensu wydawac nie wiadomo ile kasy na drogie ciuszki, na lumpkach naprawde mozna upolowac niezle rzeczy, i jak nowe. Po co mam wydawac na cos co po 3-4 zalozeniach i tak juz bedzie za male. A juz markowe to w ogole...Zreszta sobie tez nie lubie kupowac drogich czy markowych ciuchow, po co? Zeby ci "wielcy projektanci" zacierali rece z uciechy "O, kolejna osoba sie naciagnela na rzecz za 500 zl ktora ja wyprodukowalem za 10 zl..." Wole zainwestowac w podroze! No i teraz w naszego Niko!

jacieeeeeeee chyba nie dam rady nadrobic tych posotow ze wczoraj i dzisiaj :szok: moj sie rozchorowal i nawet nie mialam ochoty wchodzic na kompa, faszerowalam go tabletkami i mierzylam temperature. Temperatura przeszla ale katar ma taki ze oddychac bidok nie moze. Teraz spi a ja sobie siedze z jaszczurkie, chyba lubi BB bo sie caly czas w monitor gapi :-D
ja juz odliczam dni do USG, az mi sie cos robi jak pomysle ze tak malo zostalo :-D aaaaaaaaaa :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry