reklama

Lipiec 2011

reklama
Ufff nadrobiłam od wieczorka posty :-D Dzień dobry kochane i maleństwa !! :*:* No ja już po rosołku i teraz drugie danie a później spacer,na termometrze 18stopni w sloneczku :szok: No i zapomniałam co miałam napisać haha
martusia dziękuję sniadanko dopisało ale szkoda,że nie dotarłaś !
katerinka no właśnie na wieczó wczoraj 1szy raz na boczku poczułam maluszka,bo tak w sumie na półsiedząco albo na leżąco najlepiej czułam,nie wiem czy też tak macie,ale za każdym kopniaczkiem łzy mi chcą lecieć taka jestem szczęśliwa :zawstydzona/y:
emcia echh może przesilenie u Was bo juz macie tak ciepluchno od paru dni kuruj faceta, rób mu okład z młodych piersi hihi i faktycznie suwaczki nam zasuwają haha jeszcze tydzień i połowa
Corin nawet takie miejsca dzieciom daja frajdę,a masz kochane szkraby i jeszcze nie raz staną na podium,a w sumie mielismy dziś jechać do Ustronia ale może za tydzień sobie pojedziemy jak będzie słoneczko...
Danusia oćć do mnie na rosołek i dzis zamiast standardowcyh jakiś kurczaków zrobiłam żeberka
Co do ubranek to dla mnie to chore,żeby za parę rzeczy wydać ze 300zł a za miesiąc dzidzia już nie wejdzie w to no chyba,że komus na kasie nie zależy
psocia hihi a nie mówiłam siostra

No właśnie takiego kuksańca dostałam pod pępkiem,że aż podskoczyłam hahaha matko kochana a co to dalej będzie :-D ogólnie samopoczucie super,odkąd wstałam i zobaczyłam jaka pogoda jest :-D Mój T dzis załozył spodnie co kupił sobie jakieś 3tyg temu usiadł i guzik mu odpadł hahahaha a mówi ,że ja tyje haha

Ale cwaniak no :-D szwagier dzwonił dzis i do mnie Ty młoda który Ty masz tydzień no to ,że za tydzien połowa a on ooo to juz na wylocie jesteś hahaha mówię no co Ty jeszcze nie na to on tak tak Twoja siostra mówiła tak samo a dziś już prawie pół roku ma Zuzia uświadomił mnie,że serio nam czas zapiernicza ,że ojjj

no leci jak szalony:) Nam w ciąży sie może dłużyć ale jak juz przyjdzie dziecko to masakra:)

Idę się Kochane troszke położyć bo brzuch cos mnie boli dzisiaj:-( Buziaczki w brzusinki :***

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Orchidea, u mnie też dziś mamusia rosołek zrobiła, także dziś zjem u siebie, a następnym razem lece spróbować Twój :tak:

Oj leci, leci, ja tak patrze na mój brzuch i sobie myślę, kurde kiedy on tak urósł? A w ciąży bym mogła chodzić i chodzić to mi się tak nie dłuży do lipca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry