reklama

Lipiec 2011

orchidea a my to nie dosc ze mamy taka sama date porodu to jeszcze prawiew tym samym dniu usg :-D

a mi juz tak wybilo brzuch ze jak ubieram bluze to jest tak obcisla ze az mnie uciska. Wczoraj bylismy na urodzinach siostrzenicy D i chcialam ubrac spodnice i ledwo co w biodrach weszlam a o zapieciu sie moglam pomarzyc. To nawet nie przez to ze przytylam tylko poszerzaja sie biodra i szoknelo mnie to troszke :-D

reklama
z COrin niby tez mamy takie same daty z tym ze ona na pewno bedzie miala cesarke i wyjdzie wczesniej chyba.
smieje sie teraz ze rzeczywiscie moje zycie jest przeliczane na tygodnie :-D kazdego dnia jest mniej do odliczania i jak widze roznice wielkosci swojego brzucha to az sie milo robi, jeszcze z tymi ruchami, gdy bede je czula regulanie bedzie to najwieksze szczescie :-D

hej kochane! wydrusia, no ja tak kolo 10,45 wstalam:) juz jestem po obiadku i po deserku... budyń z kompotem z truskawek był:) na szczęscie mama robiła, więc garnki mam w domu czyste hehe..

Corin, i tak super dzieciaczki wypadły:)

Siostra:***

Co do upływu czasu w ciąży, to mi się dłuuuży przez to leżenie, ale mam cichutką nadzieję, że może 15 marca po połówkowym, lekarz pozwoli mi troszkę wychodzić:))

psota, racja, jak sie siedzi w domku to czas się dłuży jakoś... ja to codzinnie musze gdzieś wyjść, isć na kawkę do koleżanki, czy chociaż do miasta...bo bym umarła z nudów:) a czas mi teraz leci naprawdę szybciutko..

emcia no i będą nas straszyły wszystkie po porodach bo będą juz po hahaha ale my za to dłużej pojemy owocków tropikalnych hihi a z tymi ruchami boziu słońce ja sie poryczałam pewnie poczujesz na dniach zobaczysz !!!!
psocia przyjeżdzaj do mnie ja tez w sumie tylko do sklepu i czasem na spacer chyba ,że weekend jest to z Tomkiem na spacerek a tak nie mam tutaj nikogo więc siedze sama i rozumiem Cię chociaż masz troszkę inny przypadek niż ja
No ja tylko mmsy odboeram bo tatko mój dostał nową erkę i chwali nam sie hahah
Na polsacie leci 9miesięcy hahah

Ostatnia edycja:
reklama
Sis, no razem było by nam raźniej:) Umówimy się pod koniec wakacji na wspólny spacerek z dzidziusiami;)

Dodi, a u Ciebie już 6 miesiąc się zaczyna:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry