reklama

Lipiec 2011

reklama
witam ponownie:-)wstalam na sniadanie i spalam do pawie 14 teraz juz po obiedzie jestem, wypije kawke i popisze prace:-(mi tak jak dodi leci a jeszcze niedawno plakalam gdy sie dowiedzialam:-D

Ja tak sobie oglądam na allegro ciuszki..i tak myślę, że chyba nie kupie juz paki ubranek na 0-3 miesięcy...bo juz dosyć mam pokupowane, więc najwyżej jeszcze pobuszuję po lumpku trochę i będzie ok.. a potem kupię pakę juz na 6-9 miesięcy.. bo po co mi tyle malutkich rzeczy na raz.. a tym bardziej, że teraz mam jeszcze czas żeby sobie skompletować te ubraneczka, a jak się dzidzi pojawi to pewnie nie będzie tyle czasu żeby latać po lumpkach:)

Droga Hanami:)no wlasnie jeszcze niewiem czy to chlopak czy dziewczynka(moje przeczucie to dziewczynka)ale zobaczymy ,moze wlasnie jutro skiruje na usg bo jutro zacznie sie juz 20 tydzien mieszkania malenstwa w moim brzuszku:)a w ktorym tygodniu lekrze robia te tzw połowkowe???ktos moze wie??

Dodi ,zmotywowalas mnie zebym i ja juz zaczela powoli kompletowac ubranka dla beibi,szczerze mowiac to nawet niewiem od czego zaczac ,te wszyskie wyprawki itp jestem troche przerazona tym wszystkim ,z tatuskiem ogladamy sie za wozkiem no i musze jakos zaczac dzialac....

reklama
Ja z wózkiem jeszcze poczekam, ale przeglądam sobie na allegro:) Ubranek juz troche mam, bo sobie po lumpkach chodzę, w końcu mam czas hehe i wiem, że na ostatnią chwilę nie będę musiala kupować za nie wiem jaką sumkę... pomału do przodu jak ja to mówię:) i nie odczuję tak tych wydatków:)
najlepiej łapać okazję jak się zdarzy, tak tez zamierzam:) przeglądam używane wózeczki właśnie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry