reklama

Lipiec 2011

No to na te usg bende musiala jeszcze poczekac no trudno ,ale napewno poslucham sobie jutro bicie serduszka malenstwa i to tez bendzie super:)

Wiecie co dziewczyny ,fajnie tu u was :)i pewnie bende regularnie tu zagladac (mam nadzieje niezamecze was )bo wiecie jak to jest jak nie ma kogo sie poradzic ...a moja to pierwsza ciaza i szczerze mowiac to wiele rzeczy mnie niepokoi i ciekawi .pozdrawiam buzka pewnie potem jeszcze zagladne.3majcie sie kochane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jak to w weekend witam się tylko i wracam do rodzinki. Goście już pojechali. Mała Zuzia nie mogła spac bez swojego łóżeczka i mieliśmy wszyscy cięzką noc. Teraz wypoczywamy. Mnie oczywiście głowa napindala i nieciekawie się czję. Pola boli gardło. Tylko Maciek sie trzyma i dobrze bo jutro szkoła a on przed feriami juz tydzien nie chodził.Buzialki

Usg połówkowe robi się od 22 tyg tak do 24:)ja właśnie czekam i doczekać się nie mogę,a jeszcze 2 tyg.Nie znam jeszcze na 100% płci,ale i tak z usg genatycznego wyszło na 85% dziewczynka i takie mam przeczucie.Czytam Was i już mi się pomieszało,ostatnio połozna powiedziała mi,że 6 miesiąc zaczyna się od 21 tyg a nie 22,różnie liczą.

reklama
Mimi szósty miesiąc zaczyna się od 23 tc bo liczy się że przypada około 4,5 tygodnia na mc.
Ja połówkowe mam w 22 tc :-) i już nie mogę się doczekać.
Wisienko odpoczywaj kochana zregenerujesz siły i będziesz jak nowa :tak:
Zmykam bo mam właśnie gości, buziki papa :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry