Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Em_ka ja też uważam jak wydrusia kup mu panienkę i będzię po sprawie ;-) zobaczysz jaką będzię miał radochę a i odczepi się w końcu od Ciebie i od tej szyby hehe :-)
Nooo, faktycznie pustawo tu dziś
Moi goście też już pojechali. Nadrobiłam zaległości i zerkam już w stronę łóżka żeby kości wyciągnąć (nie mylić z wyciągnięciem nóg, heh )
A z tym smarowaniem w tygodniu to prawda, ciężko nadążyć jak się ma sporo obowiązków domowych i czasem jeszcze jakiś wyjazd. em-ka a jaszczurowi może brakuje ciepła rodzinnego? :-)
jejku co za koszmar wlasnie wrocilismy od tesciow
nienawidze ich. Myslalam ze tam zakwitne. Wszyscy siedzieli przy stole i nikt sie nie odzywal. W koncu zostawili nas samych na 2 godz a moj maz i tak nie chcial jechac do domu.
Oni tak zawsze cichutko jak zadnej nowej ploty nie maja.
Na szczescie nie zauwazyli ze jestem w ciazy. Mam nadzieje ze do porodu ich nie zobacze
nil to współczuję. To masz jakiś konflikt z teściami? Bo może coś przegapiłam jeśli o tym pisałaś. wisienka przez parę dni nie byłam na bieząco ,ale podobno już wszystko o.k. Krwawiła chyba?
mmarta no tak, miała taki problem, potem ja miałam gości i nie zaglądałam. A u nas taka zasada, ze weekend mamy rodzinny i dla siebie więc tylko wlatuję na BB. Mam nadzieję, ze wszystko u niej dobrz.
Dzieki i buziole. Spadam na kolacyjke do chłopaków))))))))))))))))
Marta nie konflikt to moze nie ale roznice zdan. Mysla ze maja idealnego synka i on tylko cale dnie na nas haruje a ja kase ciagne od niego. Niestety prawda w tym zerowa
Nil to nie ma co zazdrościć Ci przybranych rodziców , naprawde w takim towarzystwie to aż się niechce przebywać smutne to jest :-( moi teściowie są narazie Ok oby tak zostało