reklama

Lipiec 2011

reklama
hello weekendowo!

włąsnie odpoczywam po intensywnej niedzieli spacerowo - rodzinnej. Nie chciało mi się dziś robić obiadu, więc poszliśmy do włoskiej kanjpy naszego znajomwego Włocha.... knajpa, jak to włoska, pełna dzieci, natomiast zaobserwowaliśmy ogromną ilość kobiet w ciąży - poza mną bylo przynajmniej jeszcze 5 .... :) rzeczywiście chyba znowu wyż demograficzny się zbliża.... ja sama z takiego wyżu jestem....:)

a juz po powrocie sobie przypomniałam, że dokładnie dziś zaczynam 20 tyg ciąży, więc było co świętować.....

Corin myslalam ze zbyt szybko wyskoczylam z ta propozycja, ale w miedzyczasie gdy to kopiowalam szlo mi tak szybko i automatycznie ze w ciagu 2 h w jednym dniu i 2 h dzisiaj i skonczylam. Na prawde poszlo jak z masla szybciutko :-) takze nie ma za co dziekowac, jakos czas zabilam czyms pozytecznym :-D a w mieszyczasie sie tak nasmialam ze szkoda gadac, te twoje dzieciaki to prze-agenty, szczegolnie mlody :-D hasla jakimi rzucaja sa nie do przebicia i widze ze mlody ma czarny humor tak jak ja, ale o wiele wiekszy talent ode mnie :-D :-D :-D

Kurczę, coś chciałam wam odpisać, ale zapomniałam...
Jem kisiel wiśniowy. Normalnie to w życiu bym na coś takiego nawet nie popatrzyła, bo na samą myśl mnie ciary przechodziły, a tu proszę! I nawet mi smakuje:-D

a moze i mi sie szurnelo :-D pomijajac wszystko, dzieciaki swietne, ale chyba musialy to po kims odziedziczyc ?? :-D

Zupełnie nie mam pojecia po kim i kompletnie nie rozumię dlaczego małż mi ciągle powtarza ze nawet zwierzeta mam nienormalne
3.gif

marta_only jacieeeeeeeeeee, kisiel!!! ja bym sobie zjadla, ale musze popylac do sklepu ukrainskiego albo polskiego :-( niby rzecz tak prosta w polsce, wyjsc i kupic a tutaj stwarza tyle problemow :-(

Corin co do zwierzat to mnie juz nic nie zdziwi, wystarczy popatrzec na moje :-D :-D :-D nikt mi nie wmowi ze maja cos ze mnie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry