reklama

Lipiec 2011

reklama
Dobrze ze nie mamy ze soba bezposredniego konatktu, bo nakrecalybysmy sie maksymalnie z jedzeniem, skoro przez net nam tak dobrze idzie, hahaha

A nie wiecie co u Marzeny? Miala jechać na pogrzeb i zniknęła...

Ciekawe czy nil drożdżówki wyjdą:-)
No proszę, a ja tylko o żarciu:-D

Dobrze ze nie mamy ze soba bezposredniego konatktu, bo nakrecalybysmy sie maksymalnie z jedzeniem, skoro przez net nam tak dobrze idzie, hahaha

A nie wiecie co u Marzeny? Miala jechać na pogrzeb i zniknęła...
No właśnie, i co z weroniqe?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja w srode bede piekla oponki serowe i to z podwójnej porcji :szok: Dzieci mnie poprosily żebym upiekla im do szkoły, chca poczęstować swoje klasy... i małż chce do pracy wziąć.... Chyba ciastkarnie otworzę, hahaha, a drożdżówki grzecznie czekają w kolejce, przepis mam juz zapisany.
Mmarta, czy zamiast dzemu, może być ten mus jabłkowy w słoikach? Taki gotowy, sprzedawany w sklepach?

corin sądzę że tak, chyba że jest zbyt rzadki i będzie się wylewał, to musiała byś go troszkę zagęścić. Ja miałam taki "swojski", własnej roboty z jesieni:-) kilka sztuk zrobiłam też z marmoladą porzeczkową, i też dobre.

corin a moglabys wrzucic przepis do odpowiedniego dzialu na oponki serowe? kupilabym ser w ukrainskim sklepie i zrobilabym cos w koncu, a oponki sa b.dobre i naturalne a nie takie sztuczne kupione.

reklama
Podczytuje Was dzis Lipcoweczki, ale jakos nie mam zbytnio sily pisac.....ohydny ten katar, i goraczke mam lekka...buuu!
I apetytu niby nie mam, ale kurcze jak tak czytam o oponkach, drozdzoweczkach itp - zjadlabym z mila checia!!!

Emka, kolo Retiro jest sklep z Polskim jedzeniem - jakbys byla w Madrycie to Ci moge dac namiar! Albo lepiej jak sie w koncu spotkamy to pojdziemy razem!
Corin, tez poprosze przepis na oponki serowe - bede w Polsce to narobie i sobie podjem!

Dobranoc wszystkim brzuchenkom, aaa kotki dwa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry