reklama

Lipiec 2011

reklama
Nil fajne są tylko że już długie dżinsy mam i takie bardziej bojówki, a zaraz będzie ciepło, więc chciałabym jakieś fajne rybaczki albo spódnicę

poza tym ja jestem z tych co mają opory przed kupowaniem przez internet ubrań, bo ja muszę wszystko przymierzyć, obmacać... wiem, że niby można odesłać, ale to już dodatkowa robota, czas i pieniądze

marudna jestem ubraniowo :-)

Pippi racja ze lepiej obejrzec na zywo ale ja nie lubie zakupow. Spódice fajne chyba latwiej kupic. Te letnie to czesto nadaja sie na ciaze bo albo w gumke albo z bawelnianym paem na brzuchu. Sama takie mialam jeszcze przed ciaza i teraz tez pasuja.

nil ja też nie lubę łazić po sklepach dlatego mnie wkurza że teraz muszę a i tak wracam z niczym
ale faktycznie - pocieszam się że jeszcze chwila i będzie ciepło, a wtedy zaatakuję sukienki - na szczęscie teraz jest moda na takie odcinane pod biustem, więc brzuch się zmieści ;-) a i po ciąży można nosić

No ja siedzę i robię te jajka :-D ale spać mi się chce chyba dlatego,że sie obudziłam w nocy :( teraz się już przemęczę ...Paczki wysłałam,mam nadzieję,że tak jak powiedziała,dotrą do jutra :nerd: ludzi w Skarbówce,bo nad pocztą jest US więc kolejka aż do wejścia na pocztę :szok:

Jak nie urok to.... :wściekła/y: Syn wrócił ze szkoły z gorączką, ma jedynie 39,3 stopnia.... Dzwoniłam do przychodni - juz nie pracuja, dzwoniłam do prywatnego pediatry (do ktorego zawsze chodzimy) - dziś jest w Krakowie, w końcu mąż wynalazł jakiegoś nieznanego mi lekarza, ma przyjechać po 20.00 :-(
A Mlody przelewa mi się przez ręce...

wisieńka no to serio wczas Ci Maciek przypomniał :eek: ,że to jednak jutro ... buziaki kochana :*:*:* i oby ciasto wyszło superrrrr ;)
Corin wsadź go do wanny z letnia wodą albo obłóż go zimnymi kompresami :tak: troszke pomóc powinno buziammm i współczuję :(

reklama
corin orchidea dobrze mówi, tylko słyszałam, że przy tak wysokiej temp okłady nie na głowę, bo zbyt duża różnica tylko na łydki
no i zawsze pozostaje pyralgina - zbija temp najlepiej

ale aż do 20 musisz czekać na wizytę domową? no kurczę, ale mają organizację pracy...:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry