reklama

Lipiec 2011

o widzisz, em_ka, zapomnialam o kapuście ( a akurat mam). Tak na marginesie... rewelacyjnie tez pomaga przy zastoju pokarmu ;-) Nalezy wtedy okładać tymi liścmi piersi ;-)

no tak mi sie wlasnie przypomnialo bo pamietam ze ja mialam goraczke prawie 40 stopni przy tym zapaleniu opon chyba przez 4 dni, lekarze przepisali antybiotyk ale mimo wszystko goraczka sie utrzymywala i babcia mi ta kapusta okladala glowe i spalam z butelka wypelniona zimna woda ^^

a o tym ze sie na piersi kladzie nie slyszalam. No widzisz, od slowa do slowa i wymienilysmy domowe sposoby :-)

To zmow się z teściówka, przygotuj coś i trzymajcie sie razem wersji, że to ona przygotowala :-D

Oleńka, witaj :)

ale to nie chodzi o to ze jak ja przygotowuje to on nie je, a od mamusi wszystko. Nie nie kochana, tak by bylo super. On ma swoje manie na punkcie jedzenia i nie ma ch... we wsi zeby to zmienic :wściekła/y: nie je wiekszosci warzyw, o leczu zapomnij ze ci zje, zadnej zupy w ktorek jak to mowi ,,plywa za duzo rzeczy" (dziwna by byla zupa bez plywajacych warzyw co nie? ) a ja ze jestem uparta i specjalnie pod niego rzeczy nie przygotowuje to niech je to, co mama dla niego szykuje, mi wsio jedno bo ja zjadam wszystko :-D jak sie wyprowadzimy to oberwie mu sie niezle :-D bedzie jadl wszystko jak leci, bo chyba ze do mamy na obiadki bedzie jedzil ahahhaha

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem w pierwszej ciąży. W poniedziałek byliśmy na "połówkowym" i będziemy mieli dziewczynkę Haneczkę. Początkowo termin miałam na 13 lipca, a w poniedziałek zmienił się na 6 lipca

Anulka super,że z dzidzia wszystko ok !! :D :*
Corin daj znać wieczorkiem co i jak ... moja mam mi znow plastrami ziemniaka surowego na czoło kładła na gorączkę ...
Oleńka witaj milusio :*

Anulka świetnie, że wszystko w porządku, wow to już kawał chłopaka...;-)
emka albo sam się nauczy gotować i jeszcze ty na tym skorzystasz...:cool2:

Ostatnia edycja:
orchidea u mnie sie sprawdza przesad o jedzeniu slodkiego nie moge i chlopiec;-)
Dzis gdy przyszlam znowu na glukoze pielegniarka mi mowila ze miala kiedsy ciezarna ktora 2 rzy nie wypila glukozy a za 3 przyszla ze swoim kubkiem i poszlo:-Da co do glukozy jest 5 min na wypicie tego...

Anulka świetnie, że wszystko w porządku, wow to już kawał chłopaka...;-)
kawal chlopa, lekarz mowi ze za kazdym razem sie chwali tym co ma;-)juz w 16 tyg pokzal, rozmawilam w poczekalani z kobieta w ciazy pytam kiedy rodzi a ona ze za 2 mies a brzuch ma jak ja:szok:wg mnie jakis maly...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ufff to pocieszające bo ja też mam mini-brzuszek na razie i jak patrzę na wasze to jestem zaniepokojona
no ale maluch zdrowo rośnie, dwa tygodnie temu ważył/a ? 430, więc to chyba tak jest, że brzuszki różne...

Dzięki dziewczyny za rady :* Az mi głupio że myślalam, że mnie olewacie (chyba faktycznie hormony mi szaleją ;-) ) Obiecuję się nie obijac w pisaniu, a tymczasem lecę do Młodego...

Anulka, super ze z syneczkiem wszystko ok :-)

em_ka, mój Młody jest dokładnie taki jak twój D. :/ Masakra jedzeniowa, codziennie w domu są wojny o jedzenie. Kiedyś gotowalam tylko rzeczy, ktore on jada, ale w końcu mu się przejadały i było ich coraz mniej. Więc sie wkurzyłam i gotuję wszystko. Aga je, a on wymyśla... Czasem nie zje czegoś bo nie tak wygląda jakby sobie zazyczyl. Normalnie istny horror.

pippi jasne ze rozne sa:-)ja mam taki sredni 95 cm ale wydawalo mi sie ze na poczatku 8 mies jest wiekszy, znam dziewczyne ze w 9 miala taki jak w 5 i wszystko bylo ok;-)

corin to tak jak moj brat ciagle marudzil zawsze mowi ze chce kopytka albo rosol, byl czas ze mama robila c 2 dni aby jadl ale pozniej byla ptasia grypa i juz nie chcial rosolu:-Dzawsze chudzina byla z niego(teraz grubasek) obecnie je prawie wszystko, moze i Twojemu minie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anula, oby. Jak się go przymusi to zjada. Z placzem, ale zjada. Najgorsze jak widzę ze mu coś zasmakowalo, ale twardo sie upiera ze jest niedobre... Latem jedzie na obóz, tam dopiero dostanie jedzeniowa wyćwikę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry