em_ka
Gwiazdeczka nasza <3
o widzisz, em_ka, zapomnialam o kapuście ( a akurat mam). Tak na marginesie... rewelacyjnie tez pomaga przy zastoju pokarmu ;-) Nalezy wtedy okładać tymi liścmi piersi ;-)
no tak mi sie wlasnie przypomnialo bo pamietam ze ja mialam goraczke prawie 40 stopni przy tym zapaleniu opon chyba przez 4 dni, lekarze przepisali antybiotyk ale mimo wszystko goraczka sie utrzymywala i babcia mi ta kapusta okladala glowe i spalam z butelka wypelniona zimna woda ^^
a o tym ze sie na piersi kladzie nie slyszalam. No widzisz, od slowa do slowa i wymienilysmy domowe sposoby :-)
To zmow się z teściówka, przygotuj coś i trzymajcie sie razem wersji, że to ona przygotowala
Oleńka, witaj![]()
ale to nie chodzi o to ze jak ja przygotowuje to on nie je, a od mamusi wszystko. Nie nie kochana, tak by bylo super. On ma swoje manie na punkcie jedzenia i nie ma ch... we wsi zeby to zmienic
nie je wiekszosci warzyw, o leczu zapomnij ze ci zje, zadnej zupy w ktorek jak to mowi ,,plywa za duzo rzeczy" (dziwna by byla zupa bez plywajacych warzyw co nie? ) a ja ze jestem uparta i specjalnie pod niego rzeczy nie przygotowuje to niech je to, co mama dla niego szykuje, mi wsio jedno bo ja zjadam wszystko
jak sie wyprowadzimy to oberwie mu sie niezle
bedzie jadl wszystko jak leci, bo chyba ze do mamy na obiadki bedzie jedzil ahahhaha
Ostatnia edycja:

wg mnie jakis maly...