dodi_misia
Fanka BB :)
Cześć kochane..
Wiecie, czasami tak jest, że niektóre posty nasze zawisaja w próżni
nie ma rady, ja tam sie nie smucę, bo wiem jak to jest...czytam czasami dopiero pod wieczór co napisałyście..i zamin dojdę do końca to juz zapominam co chciałam komu odpisać..skleroza

Ja dziś byłam w miescie, ale tylko na chwilkę, bo tak źle się czuję, że szybko musiałam z powrotem do auta i do domku... w kościach mnie łamie, oczy mnie szczypią i w nosie mam aż gorąco..chyba mnie coś "bierze"
Zawsze coś, mówię wam, teraz leże na kanapce i popijam herbatkę z miodkiem i cytrynką
Anula, moja malutka tez miała w 23 tyg 540 g.. książkowo nasze dzieciaczki rosną

Mnie jak pobiera krew pielegniarka to nigdy nie może znaleźć żyly, wszystkie mi sie chowają.. chyba ze strachu haha
Wiecie, czasami tak jest, że niektóre posty nasze zawisaja w próżni
Ja dziś byłam w miescie, ale tylko na chwilkę, bo tak źle się czuję, że szybko musiałam z powrotem do auta i do domku... w kościach mnie łamie, oczy mnie szczypią i w nosie mam aż gorąco..chyba mnie coś "bierze"
Zawsze coś, mówię wam, teraz leże na kanapce i popijam herbatkę z miodkiem i cytrynką
Anula, moja malutka tez miała w 23 tyg 540 g.. książkowo nasze dzieciaczki rosną
Mnie jak pobiera krew pielegniarka to nigdy nie może znaleźć żyly, wszystkie mi sie chowają.. chyba ze strachu haha
ja nie narzekam ta ktora mi pobiera mila i nie boli ale nie dziwie sie dzis 2 razy w jedna reke z taka zyla wiec nie miala wyjscia. Gdy mieszlam z rodzicami poszlam na badania do siebie, tam jest taka pielegniarka ze cos okropnego tydz z sinakiem chodzilam a jeszcze tak jak ta od Ciebie krzyczala ze moja wina