reklama

Lipiec 2011

Cześć kochane..
Wiecie, czasami tak jest, że niektóre posty nasze zawisaja w próżni:) nie ma rady, ja tam sie nie smucę, bo wiem jak to jest...czytam czasami dopiero pod wieczór co napisałyście..i zamin dojdę do końca to juz zapominam co chciałam komu odpisać..skleroza:):)

Ja dziś byłam w miescie, ale tylko na chwilkę, bo tak źle się czuję, że szybko musiałam z powrotem do auta i do domku... w kościach mnie łamie, oczy mnie szczypią i w nosie mam aż gorąco..chyba mnie coś "bierze"
Zawsze coś, mówię wam, teraz leże na kanapce i popijam herbatkę z miodkiem i cytrynką:)

Anula, moja malutka tez miała w 23 tyg 540 g.. książkowo nasze dzieciaczki rosną:):)

Mnie jak pobiera krew pielegniarka to nigdy nie może znaleźć żyly, wszystkie mi sie chowają.. chyba ze strachu haha

reklama
orchidea co poradzimy niektore to takie szelmy ze strach sie odezwac:wściekła/y:ja nie narzekam ta ktora mi pobiera mila i nie boli ale nie dziwie sie dzis 2 razy w jedna reke z taka zyla wiec nie miala wyjscia. Gdy mieszlam z rodzicami poszlam na badania do siebie, tam jest taka pielegniarka ze cos okropnego tydz z sinakiem chodzilam a jeszcze tak jak ta od Ciebie krzyczala ze moja wina:wściekła/y:

Dodiś najlepiej zapisać sobie na kartce hi hi hi bo trochę tego jest na prawde :-) interweniuj żeby się nie rozpoczęła choroba :-(
Anulcia mi też mają zawsze problem pobrać krew :( a po szpitalu to miałam jedne siniaki jakby mnie ktoś bił albo być ćpała

dodi :*:* no to kuruj się słonko,żeby coś gorszego się nie przyplątało :tak:
Anulka no tutaj też fajne kobitki są i mają serio podejście dobre,no ale w szpitalu trafiłam na typową zołzę :crazy:

Ostatnia edycja:
dodi taki czas pij herbate, ja dzis katar mialam ale przeszedl juz myslalam ze mnie bierze a od poczatku ciazy bylam przeziebiona raz i to tak na 3 dni bez lekow przeszlo a dokladnie z 1 apapem:-) mamy ksiazkowe maluchy:tak::-D
wydrusia tak juz jest ale czego dla maluchow sie nie robi:-)

Dziękuje kochane, jutro siedzę w domku i nigdzie nie wychodzę:) bedę sie poić herbatką z cytrynką albo z malinkami:)

wydrusia, dobra myśl hehe.. bo wracac do tyłu i szukać kto pisał jaki post to nie bardzo :)

Malutkiej chyba smakuje herbatka:0 bo kopie jak szalona...hmmm a może to znaczy że nie smakuje jej..nigdy nie wiadomo:)

Ostatnia edycja:
orchidea na takie chyba w kazdym zawodzie sie trafi:wściekła/y:ma na uczekni pedagogike zabawy przyda mi sie ale teraz nam pokazuje prowadzaca zabawy ruchowe i bawimy sie jak dzieci biegamy itd ale ja siedze bo tak bezpieczniej jak tak popatrzylam to okazalo sie ze nie znam praktycznie zabaw i piosenek, mnie innych uczyli jak czasy poszly do przodu:szok:
dodi i moj kopie ale ja wiadmo po slodkim bardziej, smieje sie ze mam z nim konflikt interesow bo on chce slodkie a ja nie moge i wcinam slone:-D

Ja tez za bardzo slodkiego nie jem.. a herbatka to slodko kwaśna..miodek i cytrynka lub malinki:) już druga wypiłam..teraz będę sikac co chwilkę:)
chyba sie troszke oko sobie przymknę:)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez zawsze pije z cytryna innej nie lubie;-)w sumie ja bardziej za kawa jestem ale traz odpada bo czasami mam podwyzszone cisnienie, ja zrobilam ciasto w sob z serkow waniliowych i galaretek to w miare jem bo slodkie mocno nie jest;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry