reklama

Lipiec 2011

reklama
corin jaki uparty jak moj brat tez bywalo ze cos mu smakowalo ale nastepnym razem mowil ze tak nie bylo;-)oj na obozie bedzie jadl wszystko i doceni to co ma w domu:-)
wydrusia bedzie dobrze;*
a jeszcze jakie mialam problemy z pobraniem krwi bo pobrali mi z prawej przed glukoza a po chcieli z lewej okzalao sie ze mam za slaba zyle i ze jesli wezma peknie mi i brali znowu z prawej tam tez ciezko bylo,mam wielkiego siniaka i boli pielegniarka mowila ze nie mogla tego uniknac:-(

ja wcinam golabki od "tesciowej";-)jestem tak napchana musialam odrobic to ze rano jesc nie moglam:-D
Orchidea kiepsko troche bo boli ale nie bylo wyjscia tylko w tej bylo w miare widac zyle ale to nic wazne ze dzidzius zdrowy:-)gdy mojemu powiedzialam ze potwierdzony syn az polkepal sie w kalte i mowi do siebie"dobra robota":-D

reklama
Anulka jak byłam w szpitalu po poronieniu to mi takiego siniaka zrobiła,że prawie zemdlałam jak pobierała mi krew a mi się to nigdy nie zdarza ale wsadziła igłę i zamiast zmieniać strzykawkę na inne badania to ona mnie kłuła i kłuła i z każdą minutą żyłę było coraz trudniej znależć a ta jeszcze darła się,że się denerwuję i to przeze mnie :wściekła/y: no ale po paru minutach wszystko przeszło ;)
wydrusia słuchaj nie myśl źle na 100% jest ok wszystko !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry