reklama

Lipiec 2011

reklama
Wypraszam sobie, a my to co gips???

Przepis na sernik na wyzerke, prosze wrzucic ;-)

Wisienko, a ty jak już wyhaczysz od babci przepis na buraczki to też proszę o przepisik na wyżerkę ;-)

Ja już po zajeciach. Powiem wam że od dzieciecych lat jestem frankofilem, nie wiem skąd u mnie taka miłość do tego kraju, kultury i jezyka, ale w tej ciąży poprostu nie mogę... Jak słyszę francuski to mnie otrząsa... a tu jeszcze zajecia... i gramatyka i nuuuudyyyy. Dobrze że dziewczyna urozmaica mi te zajecia i przynosi reportaze takie z telewizji francuskiej, to przynajmniej jakoś czas leci. W ciągu tygodnia nawet nie mam ochoty zeby siąść i jakieś zadania porobić, nie mowiąc o czytaniu, mimo że czasu wbród na to mam... Koszmar jakiś.
(no to się wyżaliłam )

mailuj, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)
wydrusia, przekaż buziaki i pozdrowienia maqnio
em_ka wszystkiego najlepszego z okazji polowinek (ja jutro :-D - doczekalam się). Trzymam też kciuki za twoje usg, zeby było jak chcesz (ale jakos mam przeczucie ze jednak syneczka mieć będziesz)

a dziekuje bardzo za zyczonka i za kciuki :-) ja sama jestem ciekawa czy sie potwierdza moje odczucia czy nie ^^

Jak nie urok to.... :wściekła/y: Syn wrócił ze szkoły z gorączką, ma jedynie 39,3 stopnia.... Dzwoniłam do przychodni - juz nie pracuja, dzwoniłam do prywatnego pediatry (do ktorego zawsze chodzimy) - dziś jest w Krakowie, w końcu mąż wynalazł jakiegoś nieznanego mi lekarza, ma przyjechać po 20.00 :-(
A Mlody przelewa mi się przez ręce...

Corin dam ci rade na zbicie goraczki, ja jak mialam zapalenie opon mozgowych i jeszcze nie wiedzielismy co to bylo to babcia latala na pole po biala kapuste, przez szmatke trzeba ja lekko ugniesc tluczkiem i na glowe klasc i uciskac, super wyciaga goraczke. Gdy sie juz bardzo rozgrzeje trzeba zmienic lisc. Najlepiej na noc to robic bo wtedy najbardziej goraczka wychodzi. Trzymam kciuki zeby szybko stanal na nogi bidulek.

Cześć! Jak pozwolicie, to chciałabym dołączyć do Waszego grona. Odnalazłam Wasze forum szperając po necie. Jestem w 23 tygodniu ciąży- termin na 6 lipca i od dwóch tygodni jestem uziemiona w łóżku(twardnienie brzucha i skurcze, raz szyjka miękka raz twarda). Witam wszystkich serdecznie

oleńka witaj serdecznie, fajnie, że dołączyłaś:-) to termin mamy podobny bo ja też 5/6 lipca
napisz o sobie na wątku poznajmy się

Anulka super że przetrwałaś drugie podejście, bo rozumiem, że glukoza przeszła i nie wróciła;-)i jak po usg?

witamy Olenka widze ze coraz wiecej nas tutaj, a na lipcowkach jest najfajniej wiec na pewno udzielajac sie troszke zlapiesz klimat :-)

a my juz po obiadku, zrobilam to leczko ale cholercia zapomnialam kupic kielbasek. No nic obylo sie bez, a i tak super wyszlo. Wszyscy sie zajadali, szkoda ze moj D nigdy nie je moich rzeczy, zabic mende to malo :-D

Słuchaj może jedźcie na pogotowie zawsze jakiś doktor ma dyżur łaski nie robią,że zbadają Sebka kurde jeszcze parę godzin zostało do 20:00 :(

Dzięki, orchidea, ale wolę go po dworze nie ciągać z taką temperaturą. Podejrzewam, ze jak zwykle to angina jest (goraczka i nic wiecej) wiec pewnie z mety antybiotyk dostanie.
Pytam go dlaczego mi nie zadzwonileś ze źle się czujesz? (nosi komorkie do szkoły), a on mi na to ze bal się że okaże się że jest chory i na narty nie bedzie mógl jechać w sobote.... Logika...

o widzisz, em_ka, zapomnialam o kapuście ( a akurat mam). Tak na marginesie... rewelacyjnie tez pomaga przy zastoju pokarmu ;-) Nalezy wtedy okładać tymi liścmi piersi ;-)

Ostatnia edycja:
witam Olenka:-)
Pipi potwierdzony chlopak wszystko ksiazkowo, wazy 540g czytalam w necie ze tyle powinno byc w tym tyg:-)
corin to wlasnie myslenie dzieci...taki czas moj brat w 4 kl jest chorowal 3 tyg temu i teraz znowu zapalenie krtani, taki czas.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry