em_ka
Gwiazdeczka nasza <3
Corin ja ci powiem jaka jest rada na takich niejadkow! (nie zycze tego nikomu na swiecie) ale gdy ich glod przycisnie z jakiegos powodu to zaczna jesc wszystko. Ja nigdy z jedzeniem problemow nie mialam, ale niektore rzeczy po prostu mi mniej smakowaly, wiec od momentu kiedy wyjechalam i zaczelo mi brakowac kasy na jedzenie i zywilam sie co dzien ryzem i makaronem z sosem pomidorowym to smakuje mi juz wszystko. Doslownie nie ma rzeczy ktorej bym nie zjadla.
aaa i wez jeszcze pod uwage ze twoj syn ma 12 lat a moj D ? ... xD jakies 20 pare wiecej, wiec wyobraz sobie takiego faceta doroslego ktory tak wymysla przy stole. Idzie go zabic na miejscu.
ja wlasnie przyszlam ze spaceru z grubym, gruby padl na ryj tak go wymeczylam! i dobrze! menda jedna pozniej sie tlucze w klatce a tak to bedzie spal do jutra
ahaha
a teraz na zregenerowanie sil jem owocki z puszki z tym slodziutkim syropkiem
mniam mniam ^^
co do zapisywania rzeczy to ja jedynie zapisuje wydatki na dzidzi, czyli to co do tej pory kupilam. A od dzisiaj moze zaczne notowac swoje wymiary, bo po 20 tc strasznie szybko juz brzuch rosnie, przynajmniej mi
i jeszcze mi sie dzidzia zaczyna prezyc w brzuchu bo taki sie twardy robi na chwile a pozniej zaczynam czuc smyranie, abo robi sie twardy tylko w jednym miejscu :-) ahh...
aaa i wez jeszcze pod uwage ze twoj syn ma 12 lat a moj D ? ... xD jakies 20 pare wiecej, wiec wyobraz sobie takiego faceta doroslego ktory tak wymysla przy stole. Idzie go zabic na miejscu.
ja wlasnie przyszlam ze spaceru z grubym, gruby padl na ryj tak go wymeczylam! i dobrze! menda jedna pozniej sie tlucze w klatce a tak to bedzie spal do jutra
ahahaa teraz na zregenerowanie sil jem owocki z puszki z tym slodziutkim syropkiem
mniam mniam ^^co do zapisywania rzeczy to ja jedynie zapisuje wydatki na dzidzi, czyli to co do tej pory kupilam. A od dzisiaj moze zaczne notowac swoje wymiary, bo po 20 tc strasznie szybko juz brzuch rosnie, przynajmniej mi

i jeszcze mi sie dzidzia zaczyna prezyc w brzuchu bo taki sie twardy robi na chwile a pozniej zaczynam czuc smyranie, abo robi sie twardy tylko w jednym miejscu :-) ahh...
Ostatnia edycja:
i nigdy nie sprobuje. Wiem jak to jest moj ma 22 i tez nie wszystko zje marudzi czesto tylko wpierdzielalby schabowe i pierogi, mieso na 1 miejscu az szlag mnie czasami trafia.