reklama

Lipiec 2011

Pippi - ja do szkoły rodzenia bede chodziła i to już niedługo bo od 15 marca. :-) Szkoda byłoby nie skorzystac jesli jest bezpłatna i w szpitalu w którym bede rodzic. Szczerze to juz sie nie moge doczekac. Zajecia bede miec dwa razy w tygodniu o 19. Bedzie czesc wykładowa jakby i gimnastyka czy cos takiego. Mój Mariusz bedzie chodził ze mna i tez ze mna rodzi :tak:

Wiecie co dziewczyny, boli mnie głowa, jestem głodna i czuje sie gruba i brzydka :(
Sorki za narzekanie, wiem ze sa wieksze problemy ale mam jakis beznadziejny dzien i cholernie mi smutno :-(:zawstydzona/y:

reklama
orchidea no ja z racji mojej ignorancji totalnej raczej pójdę ;-) zresztą mąż się już nastawił i nie może doczekać, ja zresztą też będę miała chyba większy komfort psychiczny jak się przygotuję, chociaż wiadomo, że wszystkiego się nie przewidzi jak to będzie... nastawiam się że będzie dobrze i dam radę :rofl2:

ale czy położna może męża nie wpuścić? to chyba niezgodne jest z przepisami... :confused: co ona tam królem jest

Anulka a u ciebie nie ma szkół, za które płaci NFZ? wydawało mi się, że teraz jest ich mnóstwo..

Pippi tak no właśnie płatna jest :(
Katernika ja tak mojemu non stop gadam ,że brzydka jestem gruba ,że już mnie pewnie nie kocha takiej hahahaha a on się śmieje ze mnie i mówi głupolu jeszcze bardziej Cie kocham taką,bo nosisz nasze cudeńko w sobie

Wróciłam, to od razu piszę, bez nadrabiania zaległych postów. Płeć Mateusza została potwierdzona, rączki, nóżki ma, serce bije, przewód pokarmowy prawidłowy, reszta też - waży 409 g. A Tatuś chodzi dumny i blady - właśnie obdzwania wszystkich swoich kolegów... :)

pippi wlasnie o zadniej nie slyszalam:confused:
balkan gratuluje, chyba jednak wiecej z nas ma chlopcow jak do tej pory:-)a co do imienia moj brat ma tak na imie, strasznie jest cichy nie odzywa sie nie pytany a czasami nawet wtedy nie odpowie;-)

Ostatnia edycja:
Balkan gratuluje zdrowego sneczka :)
Orchidea mój tez mnie pociesza i mówi ze mnie kocha itd ale ja naprawde coraz bardziej sie boje, moze tylko tako głupi dzień mam.
No i mówiłyście o kasie, tez sie o to martwie. Teraz jeszcze mamy odłożone ale bardziej na remont wózek itd. A potem... :-(

Katerina o ty też, cieszę się, że nie jestem sama :-) ja też będę w swoim szpitalu i też mam za darmo
a weź przestań, nie jesteś gruba, tylko masz dodatkowego pasażera na pokładzie, a on wymaga trochę miejsca:-D zresztą dla mężą pewnie jesteś najpiękniejsza na świecie teraz i tego się trzymaj
kup sobie coś sexy, mi to zawsze pomaga:cool2:

Anulka - poszukaj może w internecie, czy na pewno nie ma, bo kurczę to aż dziwne, że musicie płacić...

balkan gratulacje!!!!!! znam samych fajnych Mateuszy :-)

balkan gartulacje !!!! :D:* No to prezent masz niezły na Dzień Kobiet ...
katerinka dobrze będzie a chyba to hormony nasze tak na nas działają ;) żadna z nas nie jest gruba i brzydka !! ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry