reklama

Lipiec 2011

Mam nadzieje .... tylko ze ona zawsze odpisywala a ostatni sms jaki od niej dostalam to "Nie chce mi sie zyc "
To wszystko jest takie niesprawiedliwe ....
A ja z małzem wybralam imie dla Synka ... troche dziwne i malo spotykane ... ale BARDZO mi sie podoba Waldek i jak ??? :)

reklama
Tak ale ten sms no nie byl ... pocieszajacy... No nie wiem ... ale bardzo mi sie spodobalo to imie Waldemar Waldus Waldi Waldeczek :) ajjj kwestia gustu nie jedna mama dala by takie imie a niejedna absolutnie nie :)

Ostatnia edycja:
veronique trzeba być dobrej myśli, tak jak dzierwczyny piszą, wiadomo że nie jest w dobrym nastroju, ale to niekoniecznie oznacza, że dzieje się coś złego...

ja uciekam na "piwko" z koleżankami - korzystam teraz jak najwięcej, bo już wkrótce... żegnajcie imprezki:no:

Veroni imie bardzo ładne mi sie tez podoba

trzeba maqnio zrozumiec jest załamana cała ta sytuacja kazda z nas by tak sie zachowywała bidulka tak strasznie mi jej szkoda zycze jej WIELKIEJ WYTRWAŁOSCI

Orchidea, dziekuje Kochana, czuje sie juz o niebo lepiej, ciagle tylko meczy mnie straszny kaszel i ta paskudna wydzielina - jak stary dziadek normalnie...;-/ Ale ogolnie mam energie zyciowa i znow gory moge przenosic;-)

Balkan, gratuluje malego ksieciunia i ciesze sie, ze jest zdrowiutki.:-)

Dziewczynki, a nie macie mozliwosci pojscia do nieodplatnej szkoly rodzenia, moze w innym miescie? Kurcze, to cale oddychanie jest naprawde wazne. Jesli kobieta od pierwszych skurczy prawidlowo oddycha, to po pierwsze malenstwo jest lepiej dotlenione, a po drugie szybciej schodzi do kanalu rodnego. Latwiej jest od poczatku oddychac prawidlowo, niz od ktoregos tam momentu. Ja od siebie dodam, ze kiedy skupilam sie na oddychaniu, to nie myslalam o bolu, czasie itd.
Jesli jednak nie macie mozliwosci pojscia na SR, to zrobimy sobie wlasna, internetowa na lipcowym bb i bedziemy dzielic sie wiadomosciami o przygotowywaniu do porodu.:-) Mozna by zalozyc osobnym watek.

Veronique o nie, tak jak moj ojciec ma na imie. Szczerze to nie podoba mi sie i malo uzywane w dzisiejszych czasach.

nie tragizujcie, maqnio pewnie jest zalamana i odpoczywa, nie mozna od razu zakladac ze jak nie odpisuje to sie cos stalo. Dziewczyna jak na razie walczy sama ze soba, zeby przetrwac ten czas. Wyobrazcie sobie postawic sie w jej sytuacji, mozna wykorkowac z nerwow :-(

emkamek dobry pomysl !!!!
Marzenko dziekujeee za poparcie imienia :)
Czy Wam sie tez tak swieci skora na brzuchu ? To chyba z tego powodu ze sie napina ... naciaga ... :|
Czesto jednak jak maly schodzi w dolne partie brzucha to kluje mnie w pachwinach.... zwlaszcza kiedy kopie ...to klucie jest dosc nieprzyjemne ... moze to dlatego ze ja taka chuda jestem
emka ja chyba wole siebie nie woybrazac w takiej sytuacji naprawde podziwiam Maqnio ze jest tak dzielna ... bo kawal silnej babki z niej naprawde !!!
Emka no prosze Cie teraz mi tatujesz tutaj hihihihi :) Ale mi sie Waldi podoba :) no chociazby z takiego qwzgledu ze juz dawno nie slyszalam tego imienia albo nikt nie daje ...
Moj małzchcial dac na imie BORYS :| no prosze WAs BORYS ? :| ee-eee

Ostatnia edycja:
reklama
emkamek dobry pomysł masz !!!! Ja jestem za,, no inne miasto u mnie to hmm nie mam auta więc dojeżdżac mi sie nie opłaca ... No to dobrze,że już ze zdrówkiem lepiej :tak: marzenka masz rację ;) może ma dość i nie chce jej sie z nikim gadać ...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry