reklama

Lipiec 2011

orchi no popatrz, to chopak mial gest i kwiotka kupil, a ja zapomnialam D powiedziec ze mamy takie swieto i nic nie dostane, a zyczenia zlozyli mi tylko maz siostry i moj dobry kumpel :-) takze zawsze cos..

Veronique ja gdy mam zly humor to zazwyczaj dopadaja mnie takie mysli, jak ja to przetrwam, czy sobie poradze. Cale szczescie ze jestem taka uparta z natury i jak sie zapre ze dam rade to nie ma .... we wsi zebym nie dala. Ja cale zycie wychodze z zalozenia ze porod to najmniejszy problem wrod tylu ludzi, ktorzy maja ich o wiele wiecej. Jesli dotrzymamy do konca i szczesliwie urodzimy zdrowe dzidziusie to nie ma co sie nad bolem zastanawiac bo nasze skarby zrekompensuja nam wszystko :-) po pierwszym nieprzespanym tygodniu zapomnimy nawet o naszym wlasnym imieniu :-D takze co to taki bol :-D

a ja juz oczywiscie zglodnialam i zrobilam sobie dwie kanapki z szybka, serkiem, pomidorkiem, sosem alioli i ketchupem, czyli to co tygrysice lubia najbardziej :-D

reklama
teśka wszystko będzie ok nawet państwowo lekarze są wyrozumiali nie mówię,że każdy ale napewno masz dobrą opiekę przecież Ci prywatni też pracuja w szpitalach czy przychodniach ;) także sie niczym nie różnią
emcia taaa ale narzekał,że idzie po fajki bo cały dzien nie palil poswięcił kasę na fajki na kwiotka hahahaha
a ja czytam jaka szybka buahaha :D:D
No cos długo nie ma Wydrusi może znów na kolację ja mąz zabrał ;)

jeszcze tylko 16 h do USG, ale zem jest podjarana :-D a teraz dajcie mi chwilke, dokoncze wladce pierscieni bo caly czas sie odrywam i nie moge skonczyc :-D

Hej Żabolki :) właśnie weszłam do domku:) nie zdążyłam się nawet rozebrać :) nio więc płci nie pokazał :) zaciskał nóżki :) ale jest malusi ma 370g :) no i jest o tydzień w tył ;/ nóżki obie ma rączki też serduszko bije prawidłowo z obliczeń główki 21t brzuszka 20t i nózek 21t . Trzymał mnie chyba z godzine:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry