reklama

Lipiec 2011

Anula no so Ty da się przeżyć tragedii nie ma :-D :*
emcia no kurde może te nasze szkraby nie lubią lewych stron hihi a ból biodra współczuję :( ja nie mam takich bóli jeszcze ... ale ciekawe czy jak będę miała brzusio wiekszy czy i mnie nie zacznie tak wszystko boleć :(

Ostatnia edycja:
reklama
orchidea wiem ze sie da ale lepiej bez tego:-)
zaraz uciekam bo moj chce neta, dzis jakis mecz i musi sprawdzac wyniki:wściekła/y:
trzymajcie sie brzuchlce, spijcie dobrze i poszurajcie brzuszki od cioci Ani:-D

Anula moj wlasnie mecz oglada wiec ja posiedze jeszcze tutaj bo barcelony nie mam ochoty ogladac :/

orchi, ja zawsze mialam problemy ze stawami. Moja poprawna waga w ktorej czuje sie swietnie i przy ktorej mnie nic nie boli to 60 kg a wyobraz sobie ze teraz waze 66,czy 67. Przez to wlasnie stawy sie zaczynaja buntowac i boli, mimo tego ze pije mleko i jem jogurty, staram sie jakos wspomagac to wszystko i na prawde troche pomaga, ale nie da sie wszystkich bolow ominac niestety, a jak przyjdzie gorac to wysiade

Kurde czasem mnie Ci lekarze rozwalają dla nich to wszystko normalne widzę jest... tak leżę i sie zastanawiam czemu Wy ta nospe możecie brać a ja mam zakaz od lekarza ,,,
No emcia te gorąca u Ciebie to az współczuję :( upały na całego będziesz miała :-( kurde to też nie masz za ciekawe z tymi stawami :(

Ostatnia edycja:
Sis, no moja mama powiedziała, że jest dużo antybiotyków znacznie bezpieczniejszych dla dzieci, więc po cholerę przepisywać te, które bardziej obciążają organizm. Posmyraj ode mnie brzuszek Słonko:*

Dziewczyny, ja uciekam spatuchny, brzuszek mi sie jakiś twardy robi:( i wstać muszę o 7:00, żeby na badanie pojechać. Mam nadzieję, że jakoś mi pójdzie ta glukoza;)
Buziak Was wszystkie, dobrej nocy:)

reklama
Sis uważaj kochana na siebie :* i napisz mi sms jak już będziesz po jak poszła glukoza ;) spijcie dobrze i całusy dla Dawidka :*:* no i dla Ciebie słonko :*:* bo Marcina całowala nie będę hahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry