reklama

Lipiec 2011

Zaraz was ponadrabiam. Napisze tylko, ze rano sie chwaliłam, ze jest dobrze a potem zaczełam wymiotować, dostałam zawrotów głowy i bólu strasznego i myślałam, ze się wykonczę. Latały mi gwiazdki przed oczami i kręciło mi się w głowie, nawet momentami widziałam podwójnie. Zaczynam się tym martwić. No i tym,że prawie nie jem. Oby z maleństwem było dobrze, to najwazniejsze.
basieniak współczuję, mam to samo ale na szczęście nie pracuję.

No więc witam nowe staraczki i zycze wszystkim cudownej ciązy i slicznego bobaska o czasie.

Danuska biedulko, widzę, ze nie tylko ja taka przygięta jestem. Pocieszam się, ze to tylko jeszcze kilka tygodni. Ja licze, ze do świąt mi przejdzie,

Ostatnia edycja:
reklama
Veronique trzymamy kciuki i czekamy z niecerpliwością na dobre wieści...a napewno takie będą i nastepna fasolka dołączy do naszej galerii:))))
Basieniak,Danuska,Wisieńka szkoda Mi was bidulki jak piszecie o tym jak sę męczycie,ale już bliżej niż dalej i wszystke mdłości miną:)))

Witajcie, ja na szczęście mdłości nie mam, ale jak czytałam powyżej niektóre z Was też maja problem z bolącym brzuchem, niestety mnie też pobolewa dołem, biorę no-spę i luteinę, lenię sie w domciu na zwolnieniu i jest lepiej, ale jak dłużej pochodzę znowu dołem czuje brzuch.
Dziewczyny mam pytanko, na ruchy dziecka za wcześnie w 7 tygodniu, ale mam takie pewne odczycia w dole brzucha, jak kopnięcia , a może to skurcze??? nie wiem co to, ale do gina idę 17 grudnia to się zapytam.

7 tydzień to stanowczo za wcześnie na ruchy :) Może czujesz ruchy gazow w jelitach, tzw przelewanie :) Pierwsze ruchy czuć koło 16-18 tygodnia (jeśli dobrze pamiętam) i są to najpierw takie "motylki" w brzuchu

Hej laseczki witam was w sobotni poranek ja juz po spaniu...lekkie sny mam a do 2 w nocy to mi sie snily takie glupoty ze szok...:)

Milego dnia kochane ciezaroweczki:)

Jestem załamana :-( właśnie jakiś skrzep i troche krwi ze mnie wyszło....zbieram się do szpitala, ale mam raczej nieciekawe odczucia........:no2:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 trzymam oby wszystko okazalo sie tylko strachem trzymaj sie i daj znac jak wrocisz...

Gdzie sie wszystkie podzialy ?? u mnei snieg pada:) a suczka miala frajde na jego widok hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka198424 jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży, różnica tylko jeden dzień, ciekawe która z nas urodzi pierwsza, ale to jeszcze dalej niż bliżej
pozdrawiam wszystkie ciężarówki:-)

reklama
Witam serdecznie i mnie przyszło zostać lipcową mamą . Nieśmiało się wczytuję co napisałyście . Pozdrawiam serdecznie . Termin z USG mam na 17 lipca

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry