reklama

Lipiec 2011

Anulka198424 jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży, różnica tylko jeden dzień, ciekawe która z nas urodzi pierwsza, ale to jeszcze dalej niż bliżej
pozdrawiam wszystkie ciężarówki:-)
Gon milo tylo ze u mnei nie wiem jak bedzie z rozwiazaniem bo z usg w poniedzialek wynikalo ze dzidzi ma 5 tyg a od OM mam tyle co na suwaczku...wszystko okaze sie 23 grudnia bo wtedy mam wizyte:)

reklama
Dzisiaj był jeden z moich gorszych dni... do pracy dotarłam na 8 zamiast 7, a potem powitanie z firmowym K. Na szczęście było mało roboty i jak zasnęłam o 9 to obudziłam się o 14, wstawałam tylko do K i znowu spać. Patrze koleżanka wszystkim się zajęła a ja nieprzytomna. Głupio mi było ale nie panowałam nad tym.

Jak była u lekarza poprosiłam w razie czego o cos na mdłości, przepisał mi TORECAN i mówił że w krytycznych sytuacjach mam brać. W domu preczytałam ulotkę a tam że "nie zaleca sie stosowania w ciązy". Kurcze nie wiem co tym myśleć. Na innych forach czytałam że dużo kobiet w I trym to bierze. Teraz w firmie mam luz ale od przyszłego tyg zacznie się młyn i muszę być w stanie gotowości do pracy. Może któraś próbowała tego TORECANU?

Pozdrawiam wszystkie nowe ciężarówki i trzymam kciuki za kolejne wizyty :D

wiem o czym piszesz ale ja nie polecam leków . Lepiej odpocząć teraz w domu a od przyszłego tygodnia ruszyć do pracy. Jedz często i małe porcje . Nie pij dużo . Kup korzeń imbiru i wąchaj jak mdłości się nasilą. Cukierki miętowe też czasem pomagają
Pozdrawiam

MADZIA witaj w naszym gronie. Dzieki za odpowiedz, jedzenie najczęściej tylko pogarsza sprawe a i tak jem na siłę. Z tymi lekami poczekam, postaram się jakoś sama się z tym uporać. Wiem że każdy lek w ciąży to nic dobrego...

BOMBEK - musi być dobrze, trzymam kciuki żeby dzidzia się utrzymała.

Bałam się dzisiejszego dnia po masakrycznym piątku a tu miłe zaskoczenie. Mam tylko lekkie mdłości, żadnego spotkania z porcelaną, oby tak było cały dzień. :-)

Co tam u Was słychać ? :-) Co taka cisza jest? Mnie wzięło na słodkie :-D Zjadłam całą mleczną czekoladę ;-) W poniedziałek do ginekologa.... Nie wiem co mi powie... Załamie się jak to nie ciąża...:sad: Test wyszedł pozytywny ( chodź jedna kreseczka była bledsza) Pozdrawiam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry