reklama

Lipiec 2011

Dzięki dziewczyny za kciuki, niestety już po...tym razem samoistnie :sad: w maju miałam zabieg usunięcia malucha, bo serduszko przestało bić, a tym razem się nie utrzymał....;((((
Chyba więcej nie będę pisała na forum, dopóki nie będę pewna, że wszystko w porządku, tak na wszelki wypadek :-(.
Życzę Wam wszystkim ślicznych bobasów i trzymam za to kciuki.

reklama
Czesc Dziewczyny !

Dawno mnie nie było....wchodze na forum a tu takie wiadomości Bombek - Przytulam Cie mocno ! co z Tobą ?

Wisienka - Ładny suwaczek :-)

My juz po zakupach Mikołajowych dla siebie tez coś mam kilka ciuszków ciążowych ;) a jak u Was szalejecie już z prezentami ?

Muszę trochę nadrobic co tam u Was bo u mnie ciagle mdłosci przeplatane humorkami i bezsennoscią ;-)czyli w normie he he

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

Bombek przykro mi strasznie wiem co to taka strata trzymaj sie mocno i nie poddawaj a niedlugo tez bedzie fasolka :*
Patrycjaa za ciebie &&&& oby to byl falszywy alarm:*

zycze milej niedzieli:)

No kochane, nie było mnie troszku a wchodze i czytam i............... BOMBEK 3maj się !!!! ściskam mocno!!!!!!!!!!!!! aż łezka mi się w oczku zakręciła.... az teraz się sama boję bo jakby mdłości mi przeszły.... a za tydz usg...strach.... Patrycja &&&&&&&&&&&&&&& !!

A ja się nudzę dziś. Sama w domku jestem, zjadłam śniadanko i leże w łózku, tabsy wziełam... i mam czarne myśli... ale pocieszam się ze wszytsko ok. Siadam na allegro zobaczyć jakieś kozaczki bo spadł śnieg u mnie wczoraj. Jade sobie samochodem a tu zimówek mąż nie założył.... i ..... uuu 3ką max... ślisko jak nidy az sie włączał ten program co wyprowadza z poślizgu.... masakra a ja zła bo ja tak nie lubie.... jezdzić....w taka pogodę nie przygotowanym samochodem i się stresowałam.... W tamtym roku to wyjezdzałam ze skrzyżowania i normalnie na 1 i tak mnie obkreciło i od tamtej pory się boje..... echh ci faceci na wszytsko maja czas... A wy jak spędzacie niedzielkę...
Wisienko jak sie czujesz Anulka i reszta laseczek?

reklama
Witaj Zuzu ostroznie tam jezdzij u nas w sandomierzu tez sniegu pelno i slisko nawet nie ruszamy sie samochodem bo maz tez nie zmienil opon a piechotka chyba przejdziemy sie do moich rodzicow mimo sytuacji trzeba im powiedziec zeby od innych sie nei dowiedzieli robimy obiadek i pomalu bedziemy sie zbierac;)trzymajcie kciuki zeby spotkanie bylo udane...

A co do samopoczucia to jak najbardziej ok tez tabsy biore...zero nudnosci czasem zapominam ze w ciazy jestem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry